Spitalul FLOREASCA: Starea politistului accidentat de un om de afaceri turc este in continuare DEOSEBIT DE GRAVA

GHEORGHE IONESCU, politistul de la Brigada Rutiera accidentat de OMUL DE AFACERI TURC, se afla in continuare la terapie intensiva in STARE DEOSEBIT DE GRAVA, nefiind inregistrate modificari, informeaza, marti, Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, potrivit Mediafax.

Potrivit sursei citate, la evalurea facuta marti, la ora 13:00, s-a constatat ca pacientul este, in continuare, in stare deosebit de grava, fara modificari fata de ziua precedenta.

Spitalul Floreasca precizeaza ca politistul de la Brigada Rutiera ramane internat in terapie intensiva, iar o echipa medicala multidisciplinara supravegheaza permanent starea sa, aplicand masurile de terapie intensiva adecvate.

CITESTE SI: ABDULLAH ATAS, turcul milionar care A CALCAT UN POLITIST, a fost ARESTAT PENTRU 30 DE ZILE

Unitatea medicala informa, cu o zi in urma, ca politistul, in varsta de 44 de ani, are politraumatism, traumatism cranio-cerebral grav cu focare hemoragice multiple si edem cerebral difuz, fractura fronto-parietala stanga, traumatism toracic forte cu multiple fracturi costale si fractura sternala, contuzie pulmonara stanga si hemotorax stang, traumatism abdominal sever cu ruptura splenica, contuzie pancreatica si multiple leziuni mezenterice cu ischemie de intestin subtire, contuzie renala stanga si hematom retroperitoneal minim.

Accidentul s-a produs duminica, in jurul orei 03.30, in zona intersectiei strazii Nicolae Caramfil cu Soseaua Pipera, unde politistul era impreuna cu alti agenti de la Brigada Rutiera a Capitalei, pentru un control in trafic.

Sursa foto: romaniatv