SPITALUL GRIGORE ALEXANDRESCU, nominalizat pentru premiul “CEL MAI BUN SPITAL”

SPITALUL GRIGORE ALEXANDRESCU din Bucuresti a fost nominalizat pentru premiul “CEL MAI BUN SPITAL” din partea Europe Bussines Assembly (EBA) din Marea Britanie, decernarea distinctiilor urmand a avea loc la 21 aprilie, la Londra, in cadrul Forumului Realizarilor, se arata intr-un comunicat al unitatii medicale remis miercuri presei.

“Spitalul nostru a fost ales in urma unor sondaje statistice — media de specialitate, date de la conferinte si corporatii, expozitii medicale. La selectie s-a tinut seama de inalta calificare a personalului, dotarea institutiei cu echipamente moderne, declaratii pozitive ale pacientilor, acreditari nationale si international”, se spune in comunicat.

Totodata, managerul SPITALUL GRIGORE ALEXANDRESCU, prof. dr. Dan Mircea Enescu, a fost nominalizat de catre Comitetul Socrate pentru premiul international “Cel mai bun manager” din domeniul sanitar, ca o recunoastere “a excelentei reputatii, a experientei profesionale deosebite si a managementului de succes”, dupa cum se spune in text.

Citeste si: Un nou CENTRU de CHIRURGIE CARDIOVASCULARA pentru COPII, in Bucuresti

Potrivit sursei citate, la forum vor fi premiati cei mai buni reprezentati ai medicinei, stiintei si economiei.

Personalitatile medicale nominalizate vor figura pe site-ul oficial al EBA, intr-o sectiune speciala a Almanahului Socrate.

SPITALUL GRIGORE ALEXANDRESCU a fost vizitat marti de ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu. Potrivit sursei citate, ministrul a fost placut impresionat de sectia de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva de la SPITALUL GRIGORE ALEXANDRESCU, care a fost modernizata si reabilitata. De asemenea, ministrul s-a declarat multumit de stadiul lucrarilor de la noul Centru de chirurgie cardio-vasculara si Unitatea de Primiri Urgente care vor fi finalizate in luna mai a acestui an dupa ce vor fi echipate complet cu aparatura moderna din fondurile Ministerului Sanatatii.

Citeste si: Operatiile pe cord de la Spitalul de Copii “Marie Curie” din Capitala vor fi reluate luni

“Toti acesti pasi reprezinta confirmarea ca anul trecut nu am stat degeaba. In acest an vor fi finalizate doua departamente foarte importante din cadrul unitatii sanitare, UPU si centru de chirurgie cardiovasculara. Ministerul Sanatatii a deblocat deja 119 posturi pentru angajarea personalului necesar functionarii centrului de chirurgie cardiovasculara. Chiar saptamana aceasta se va organiza primul concurs pentru ocuparea postului de chirurg cardiovascular”, a declarat NICOLAE BANICIOIU.

Sursa foto: doctorulzilei.ro