SPITALUL pentru Copii “Grigore Alexandrescu”, PREMIAT la Londra

SPITALUL Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu” din Bucuresti a primit la Londra, in cadrul Achievements Forum, premiul “Cel mai bun spital” iar managerul unitatii, DAN MIRCEA ENESCU, a primit premiul “Cel mai bun manager”, potrivit unui comunicat de presa al unitatii medicale.

Conform sursei citate, nominalizarea a fost facuta la categoria “Inovatie in sanatate si management public”.

La aceasta categorie au fost nominalizate institutiile si companiile publice, precum si profesionisti din domeniu care s-au remarcat prin rezultate deosebite prin: atragerea de fonduri pentru modernizarea anumitor sectii, spitale si clinici publice, implementarea de programe nationale pentru diferite afectiuni in beneficiul pacientilor, dezvoltarea educatiei medicale a specialistilor prin diverse programe sau actiuni stiintifice, dar si rezultate medicale exceptionale precum transplanturi, interventii chirurgicale etc.

Citeste si: SPITALUL GRIGORE ALEXANDRESCU, nominalizat pentru premiul “CEL MAI BUN SPITAL”

“Acad. Dan Mircea Enescu a primit din partea «Comitetului Socrate» premiul international «Cel mai bun manager» din domeniul sanitar. Aceasta este o recunoastere a excelentei reputatii, a experientei profesionale remarcabile (oferirea de metode de tratament sigure si eficiente) si a managementului de succes. In virtutea acestei nominalizari, acad. Dan Mircea Enescu va figura in «Almanahul Socrate», pe siteul EBA”, se arata in comunicatul de presa.

Europe Business Assembly a premiat pe 21 aprilie, in cadrul Achievements Forum, cei mai buni reprezentati ai medicinei, stiintei si economiei.

Achievements Forum este o platforma interactiva de colaborare internationala, la eveniment participând oameni de afaceri, finantatori, diplomati, lideri ai camerelor de comert, asociatii de afaceri si sindicate profesionale din peste 60 de tari.

Citeste si: Un nou CENTRU de CHIRURGIE CARDIOVASCULARA pentru COPII, in Bucuresti

European Business Assembly este o corporatie independenta de colaborare economica, sociala si umanitara si a fost fondata in Oxford, Marea Britanie, in anul 2000.