SPLASH! VEDETE LA APA 18 IULIE 2014. BIANCA DRAGUSANU in rol de co-prezentatoare

Vineri debuteaza cel de-al doilea sezon al show-ului “Splash! Vedete la apa”, la Antena 1, unul dintre cele mai tari show-uri tv de divertisment din aceasta vara.

Dupa o prima editie spectaculoasa, actualul sezon se anunta si mai interesant, in primul rand datorita cooptarii in echipa de prezentatori a Biancai Dragusanu, diva revenind cu aceasta ocazie la televiziunea care a consacrat-o, pe vremea cand interpreta rolul de asistenta a lui Dan Capatos in emisiunea “Un show pacatos”.

Fosta sotie a lui Victor Slav ii va avea colegi pe Pepe si Roxana Ionescu pe post prezentatori ai sezonului de debut.

“Am fost foarte entuziasmata atunci cand mi s-a propus sa fiu co-prezentator la “Splash! Vedete la apa”. Sunt si foarte fericita, pentru ca aici ma simt iubita, apreciata si ajutata de oamenii din jurul meu”, a declarat Bianca Dragusanu pentru site-ul a1.ro. “Am revazut la “Splash!” o multime de oameni pe care ii apreciez si iubesc. Am reintalnit-o Ozana (n.n. Ozana Barabancea), cu care fac lectii de dictie, care ma ajuta sa ma exprim si sa am intonatia care trebuie, care ma sustine si pe care o ador din toata inima. M-am revazut cu Pepe, pe care-l admiram foarte tare, le-am reintâlnit pe Daniela (n.n. Daniela Crudu) si Vica (n.n. Vica Blochina), care-mi sunt prietene. De asemenea, l-am cunoscut pe Cosmin Selesi, pe care-l admiram de mai multa vreme”, a mai spus diva.

CITESTE SI: BIANCA DRAGUSANU REVINE IN TELEVIZIUNE

Pepe a facut si el o scurta introducere a emisunii asteptate cu sufletul la gura de numerorsi telespectatori: “E o emisiune care imi place si care mi se potriveste. E plina de emotie, de adrenalina… e o emisiune de vara! Fiecare grupa in parte are ceva special, fiecare concurent in parte are ceva special. Acum, in afara de acel trofeu de cristal care asteapta pe fundul bazinului sa fie ridicat de catre castigator, mai e si cazul umanitar – lupta pentru fetita Maria Cassian. Iar concurentii sunt impresionati de povestea ei. E mai multa emotie, anul acesta, la “Splash! Vedete la apa”.

Si Roxana Ionescu marturiseste ca este nerabdatoare sa prezinte o noua editie a emisiunii. “Am fost foarte fericita cand mi s-a propus sa prezint din nou acest show. Ma inteleg foarte bine cu Pepe, si asta se va simti si in emisie, iar Bianca s-a integrat foarte bine in echipa”.

Sursa foto: Antena1.ro