SPLASH! VEDETE LA APA 18 IULIE 2014. SILVIA POP i-a fascinat pe colegii de competitie cu tatuajele sale

SPLASH! VEDETE LA APA, sezonul 2, debuteaza vineri, 18 iulie 2014, cu un show care se anunta mult mai spectaculos decat oricare dintre reprezentatiile de anul trecut.

Vedeta primei seri va fi Silvia Pop, devenita cunoscuta in showbiz-ul romanesc dupa relatia amoroasa avuta cu fotbalistul Adrian Cristea. Energica din fire, Silvia nu refuza practicarea niciunui sport chiar daca unele dintre ele ii pun in pericol sanatatea.

Este si cazul plimbarilor cu schiurile, artista avand parte in ultimul sezon hibernal de un accident care i-a lasat urme mai grave decat si-ar fi dorit.

In urma unui control medical amanuntit, Silvia a aflat ca oasele nu i s-au sudat asa cum ar fi trebuit, una dintre consecinte fiind faptul ca, in acest moment, se afla in imposibilitatea de a ridica bratele pe langa cap.

Din aceasta cauza, Silvia va sari in concurs doar in picioare. Nici cu antrenorul ei, Bobo – Bogdan Ioni?a -, Silvia nu s-a in?eles prea bine. De altfel, acesta spune despre ea ca este o eleva dificila. La un moment dat, chiar a avertizat-o ca, daca nu-l asculta, nu o mai antreneaza. “Tot timpul ma cearta. El nu pricepe ca m-am si lovit si imi este si frica…”, a declarat Silvia site-ului antena1.ro.

CITESTE SI: SPLASH! VEDETE LA APA 18 IULIE 2014. BIANCA DRAGUSANU IN ROL DE CO-PREZENTATOARE

La antrenamente, si nu doar acolo, colegii au remarcat tatuajele de pe bratul si spatele Silviei. “Initial, mi-am facut aceste tatuaje pentru o zi. Ulterior, le-am vrut permanente. Primul tatuaj reprezinta un future si mi l-am facut pe spate. Fluturele inseamna libertate si cred ca ma reprezinta. Cel de-al doilea tatuaj, de pe bratul stang, este format din titlurile cartilor “Zero limite” de Joe Vitale si “Poti sa-ti vindeci viata” de Louise Hay, carti care pe mine m-au impresionat. Cel de-al treilea, facut tot pe spate, reprezinta un citat, o compozitie proprie. Ca si aspect, seamana cu tatuajul Angelinei Jolie. Mi s-a parut foarte sexy. Textul pe care mi l-am scris este acesta:

“Stiinta noastra a demonstrat ca materia nu exista. Einstein a spus ca este doar o forma condensata de energie, ca suntem unde si campuri nemuritoare, deci e ridicol sa ne agatam de materialism pentru a nega faptele care exista dar care sunt explicabile prin gandirea noastra rationala si carteziana””, a mai povestit Silvia, vedeta putand fi urmarita in show-ul SPLASH! VEDETE LA APA difuzat de postul tv Antena 1.