SPLASH! VEDETE LA APA 8 AUGUST 2014. Executii spectaculoase dar si momente de sensibilitate maxima

SPASH! VEDETE LA APA si-a castigat deja un loc binemeritat in inimile telespectaorilor avizi de show-uri incendiare. Concurentii sunt alesi pe spranceana, vedete de prim rang acceptand sa faca salturi in bazin, de la platforme inaltate la 3, 5, 7 si 10 metri, in fata unui juriu format din Ozana Barabancea, Cosmin Selesi si Catalin Preda.

Editia din data de 8 august ii are ca protagonisti pe Ana Maria Ferentz, Giulia Anghelescu, Bogdan Vladau, Andreea Perju, Bianca Rus, Mircea Zara, Radu Valahu si Iulian Barbu, caractere puternice sensibilizate de cazurile sociale pentru care au acceptat sa intre in competitie.

Cel mai emotionant moment al serii a avut-o in prim-plan pe actrita Andreea Perju si pe Mara, fata ei cea mare, cea care i-a daruit in timpul emisiunii un desen cu fluturasi extrem de sugestiv pentru perioada dificila pe care Andreea a trait-o dupa decesul mamei sale.

”Fluturasul asta are o poveste” – va marturisi Andreea in timpul emisiunii. “Dupa ce a murit mama, timp de 40 de zile m-am intalnit cu un fluturas alb. Ma urmarea peste tot, devenise confidentul meu. stiu ca mama este alaturi de mine, de acolo, de sus”, va marturisi frumoasa actrita cu lacrimile siroind pe obraji. intregul moment va putea fi urmarit maine seara, de la 20.30. si Mircea Zara, simpaticul DJ, a cedat emotiilor in momentul in care toata sala l-a aclamat, iar vedetele prezente in concurs l-au aplaudat la scena deschisa: “M-au coplesit emotiile, eu pot sa sar, dar acum nu mai pot de emotii”. Ce va spune, dupa saritura Cosmin Selesi si ce nota ii va acorda, ramine de vazut in editia de maine seara.

In schimb, Bianca Rus se va arata telespectatorilor “Splash! Vedete la apa” extrem de vesela si pusa pe sotii. “Ma simt bine aici sus, pe platforma, si m-as fi simtit si mai bine daca purtam si sandalele cu toc platforma”, va spune ea la un moment dat spre amuzamentul juratilor care nu o vor lasa sa sara incaltata.

CITESTE SI: SPLASH! VEDETE LA APA. ANDREEA TONCIU A IMPRESIONAT PRIN CURAJ SI NU NUMAI

Giulia Anghelescu va avea parte de dojene din partea antrenoarei sale: “la bazin se vine fara extensii, fara gene false si fara unghii puse. Nu te poti concentra la sarituri”. Daca va tine cont de sfaturile campioanei la sarituri si daca va reusi sa faca o figura buna la emisiune, telespectatorii vor putea urmari vineri seara, cand Giulia Anghelescu le va da tuturor emotii mari.
Iulian Barbu, King Julian, sau piticul porno asa cum este el cunoscut in showbizul romanesc, cu saritura sa speciala va face si el intreaga audienta sa planga. Chiar si antrenoarei sale Claudia, o femeie extrem de puternica, lacrimile vor incepe sa-i siroiasca la finalul executiei: “Nici la Olimpiada n-am avut emotii asa de mari. Iulian este unul dintre putinii oameni care m-au facut sa plang in toata viata mea”, va spune antrenoarea.

Uriasul de 150 de kilograme, Radu Valahu, cel mai puternic roman, a venit cu ganduri mari la cea mai indrazneata emisiune a verii: “am pus pariu cu un prieten ca o sa scot toata apa din bazin inca de la prima saritura”. si desi Valahu se lauda ca nu are frica de nimic, pe platforma de zece metri il vor cam trece transpiratiile: “nimeresc eu bazinul de aici sau dau si pe langa”, va completa el cu umor.

Sursa stire: spynews.ro