SPLASH! VEDETE LA APA. ANDREEA TONCIU a impresionat prin curaj si nu numai

SPLASH! VEDETE LA APA unul dintre show-urile verii de la Antena 1 creeaza senzatie, la fiecare episod al sau, prin lucruri inedite petrecute in interiorul sau in jurul bazinului gazda, de la Bacau.

Curajul concurentilor se topeste imediat ce fac cunostinta cu unele trambuline plasate la inaltimi impresionante. Nu a fost cazul si Andreei Tonciu, iubita fostului fotbalist, Nicolaie Mitea, ambii invitati sa participe in emisiune pentru a sustine un caz umanitar.

Andreea s-a transformat rapid intr-una dintre marile vedete ale comptitiei dupa ce i-a impresionat pe toti prin curajul nebanuit cu care a abordat orice proba.

A avut curaj sa sara de la orice inaltime, de oricate ori a trebuit, la pregatirile pentru competiţie.

La inceput, insa, costumul de baie i-a pus mari probleme Andreei, care sarea incontinuu cu foarte mult elan şi i se ridica de tot sutienul, lasandu-i sanii goi de fiecare data cand intra in apa. “Baiatul care a filmat a avut ce sa vada!”, a spus, amuzata, Andreea. Bruneta a luat ulterior decizia sa poarte un tricou mulat, special pentru sport, cand executa sariturile de la antrenamente, ca sa fie sigura ca nu mai lasa la vedere nicio zona intima.