SPLASH! VEDETE LA APA. Camerele de luat vederi au surprins imagini spectaculoase sub apa

Cel de-al doilea sezon al show-ului “Splash! Vedete la apa” va aduce in fata telespectatorilor 32 de vedete dispuse sa-si demostreze aptitudinile in ceea ce priveste inotul. Emisiunea a fost o provocare si pentru realizatorii emisiunii obligati sa gaseasca solutii pentru a surprinde cadre cat mai spectaculoase, inclusiv sub apa.

Daca aceste probleme s-au rezolvat cu ajutorul a doi scafandri care au filmat si fotografiat imagini cu adevarat inedite, un obstacol dificil s-a dovedit a fi faptul ca unii dintre concurenti nu stiau sa inoate foarte bine sau chiar deloc, asa cum a fost de exemplu cazul Danielei Crudu sau a lui Catalin Oprisan, cunoscut de la aparitiile in cadrul emisiunii “Neatza” cu Razvan si Dani.

Au fost insa si cazuri fericite in care vedetele invitate in show au facut o adevarata demonstratie de forta, exemplele cele mai elocvente fiind Sore, Ionut Pitbull Atodiresei si Vladimir Draghia.

Catalin Oprisan, care a acceptat sa participe la “Splash! Vedete la apa” in conditiile in care nu stie sa inoate, s-a deplasat cu greu prin apa, “blindat” cu o curea de plute, care sa il ajute sa se mentina la suprafata apei. Scafandrii l-au convins cu greu sa isi tina capul sub apa pentru cateva secunde. Iulian Barbu nu a reusit sa-si infranga nici el pe deplin teama de apa si, in loc sa expire si sa se scufunde, el lua aer in piept, ca sa se mentina la suprafata, ingreunandu-le astfel munca celor doi scafandri care au realizat fotografiile si imaginile video subacvatice. Nici lui Ruby nu i-a fost usor sa stea sub apa, nereusind nici ea, deocamdata, sa-si invinga aceasta fobie.

In schimb, Radu Valahu, campionul la skandenberg, a demonstrat o incredibila mobilitate, la cele 147 de kilograme pe care le are. De asemenea, Doru Todorut, solistul trupei Deepcentral – care, dupa ce a suferit o accidentare la antrenamente, in urma careia si-a rupt degetul mare de la piciorul drept si a trebuit sa poarte o orteza timp de trei saptamani -, a sarit curajos in apa, cu tot cu carja care-l ajuta sa se deplaseze, abandonand-o ulterior in apa. Foarte hotarata s-a aruncat in apa si Bianca Rus. Ea a facut-o incaltata, fiind astfel singura concurenta care nu a vrut sa renunte la sandale nici macar in mijlocul bazinului.
Silvia Pop a sarutat…obiectivul!

CITESTE SI: SPLASH! VEDETE LA APA. OZANA BARABANCEA SI COSMIN SELESI FAC PARTE DIN JURIU

Cu gratie s-au descurcat in apa Alina Puscas, dansatoarea de bellydance Natalia Duminica, Raluka, Natalia Mateut si Vica Blochina.

Spectaculos au inotat sub apa Simona Sensual si Silvia Pop, ambele imbracate in rochii lungi, de seara, care le-au facut sa semene pentru cateva minute cu niste sirene. Ba, mai mult, pe fundul bazinului, Silvia a sarutat obiectivul camerei de filmat, obligandu-l astfel pe scafandrul care o manuia sa iasa rapid din apa, ca sa-l stearga.

“Costurile cresc pentru o asemenea filmare”, a spus Mihai Stetcu pentru site-ul antena1.ro. “E nevoie de scule speciale foto sau video cum ar fi, de exemplu, acea carcasa care protejeaza camera de filmat si care costa de doua-trei ori mai mult decat respectiva camera. Pe de alta parte, trebuie sa fii obisnuit sa lucrezi intr-un asemenea mediu. De asemenea, sub apa, comenzile pentru camera video sau foto sunt mai dificile, cu acele huse si carcase pe ele”, continua scafandrul-fotograf Mihai Stetcu.

Cu toate aceste greutati si inconveniente, imaginile si fotografiile realizate sub apa pentru noul sezon “Splash! Vedete la apa” sunt spectaculoase.

Sursa foto: Antena1.ro