SPLASH! VEDETE LA APA. OZANA BARABANCEA si COSMIN SELESI fac parte din juriu

Trei zile ne mai despart de debutul unui nou sezon al emisiunii “Splash! vedete la apa”. In timp ce fanii emisiunii asteapta cu sufletul la gura sa vada ce surprize va oferi noul sezon, vestea cea mare vine din partea echipei de prezentatori a emisiunii, care a fost completata.

Frumoasa Bianca Dragusanu va interpreta unul dintre cele mai importante roluri din intreaga sa cariera, insa modificari au fost aduse si la nivelul echipei de jurizare.

Singura constanta a juriului fata de editia anterioara este campionul Catalin Preda, pentru ceilalti doi membri postura fiind una inedita.

Ozana Barabancea a fost una dintre concurentele de anul trecut reusind, dealtfel, sa impresioneze prin performanta de a sari de la trambululina de la o inaltime de 10 metri. Anul trecut, artista a facut parte din juriul emisiunii “Te cunosc de undeva”, insa locul ei a fost luat de Monica Anghel. Ramane de vazut daca va reusi sa confere o nota de spectaculozitate show-ului “Splash! vedete la apa”. Ea va colabora cu un vechi prieten si coleg, Cosmin Selesi.

“Ma simt extrem de utila in aceasta postura, pentru ca mi-am facut o parere, inca de anul trecut, despre munca de echipa de aici, despre munca la apa si cu antrenorii. imi amintesc cu drag fiecare antrenament si cat de ambitioasa eram, cat de mobila si constiincioasa. Vroiam sa fiu tot timpul in forma si faceam cate doua antrenamente pe zi, pentru ca imi doream sa fac o impresie buna. Si am reusit sa fac o impresie foarte buna! Ca jurat, voi fi extrem de echidistanta si ii voi aprecia pe cei care se autodepasesc si care isi demonstreaza curajul si perseverenta, dar si capacitatea de a face show”, spune Ozana.

CITESTE SI: SPLASH! VEDETE LA APA 18 IULIE 2014. BIANCA DRAGUSANU IN ROL DE CO-PREZENTATOARE

Daca tanarul campion Catalin Preda a facut parte si anul trecut din juriul acestui show, pentru Cosmin Selesi postura de jurat este o premiera.

“Sunt pentru prima oara intr-un juriu si mi-e teama, pentru ca nu m-am mai aflat niciodata intr-o asemenea ipostaza. Ozana Si Catalin, colegii mei din juriu, mi-s dragi si sunt convins ca o sa facem o echipa frumoasa la „Splash!”. Ce voi puncta? Curajul Si evolutia fiecarui concurent”, declara Cosmin Selesi.

Din postura de jurat, Cosmin o va nota pe colega sa de la “Te cunosc de undeva!” Si, spune el, va fi mai exigent cu ea decat cu ceilali concurenti, pentru ca “am asteptari mari de la Alina. Mai ales, pentru ca ea este o fire sportiva, uneori prea sportiva”.