SPORTIV de performanta, UCIS cu mai multe LOVITURI DE CUTIT intr-un club

Un SPORTIV de performanta a fost UCIS cu mai multe LOVITURI DE CUTIT sambata dimineata, in jurul orei 03.00, intr-un club din municipiul Slatina.

Este vorba depre Cristian Mihaita Gabenuse, un tanar in varsta de 24 de ani care era boxer de performanta si nepotul lui Constantin Galbenuse, cel mai titrat antrenor de box din judetul Olt ce activeaza in cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina.

Din primele cercetari, se pare ca scandalul ar fi fost cauzat de agresor, care nu se afla la primul conflict cu legea, potrivit romaniatv.net. Scandalul ar fi fost declansat de catre un grup de rromi aflat la acel moment in local, al caror comportament ii deranja pe ceilalti clienti.

Citeste si: SOCANT! O femeie din Galati a fost INJUNGHIATA de ZECE ori la SERVICIU chiar de iubitul ei

Potrivit declaratiilor unor martori, patronul barului ar fi incercat sa ii convinga pe scandalagii ca atitudinea lor ii deranjeaza pe ceilalti clienti, dar membrii grupului de rromi au continuat sa se simta “ca acasa”. Drept urmare, patronul localului a apelat la ajutorul lui Cristian Mihaita Gabenuse, pe care il mai chemase in ajutor in cateva situatii similare.

Tanarul SPORTIV, cunoscut ca avand un comportament calm, ar fi incercat, la randul sau, sa tempereze atmosfera si sa ii convinga pe clientii recalcitranti sa paraseasca in liniste barul, dar, in schimb, s-a ales cu mai multe LOVITURI DE CUTIT.

Citeste si: SOCANT! Un barbat a fost INJUNGHIAT de amantul sotiei, chiar IN FATA FETITEI sale de zece ani

Nepotul antrenorului de box a fost injunghiat de mai multe ori cu un cutit de catre agresor, arma pe care acesta din urma o avea asupra sa.

Sursa foto: romaniatv.net