Sportiv roman arestat dupa ce a amenintat politistii cu pistolul

Daniel Stancu, sportivul roman care a reprezentat Romania la mai multe concursuri World’s Strongest Man, a fost arestat luni.

Sportivul roman Daniel Stancu a fost arestat de politistii din Bucuresti in cursul zilei de luni, dupa ce a sechestrat o femeie, iar apoi a amenintat cu pistolul mai multi politisti. Stancu a reprezentat Romania la mai multe editii ale concursului World’s Strongest Man (Cel mai puternic om din lume), politistii Sectiei 22 constantant ca ar fi lovit o femeie, i-a blocat autoturismul, iar apoi a lovit masina oamenilor legii si i-a amenintat pe acestia cu un pistol.

 

Citeste si: Elena Mirela Lavric nu a vrut sa se sinucida! Atleta era sechestrata de iubitul sau 

Iata comunicatul Politiei Capitalei:

“La data de 9 martie 2014, in jurul orei 06:10, Politia Capitalei a fost sesizata prin Dispeceratul 112, cu privire la faptul ca pe Bd. 1 Mai, sectorul 6, ar avea loc o disputa intre doua persoane.
Politistii Sectiei 22 s-au deplasat de urgenta la fata locului, unde au depistat si imobilizat un barbat de 39 de ani, ce se afla intr-un autoturism. Barbatul ar fi lovit o femeie si ar fi blocat-o in autoturismul personal, impotriva vointei acesteia, aducand, concomitent, injurii si amenintari cu acte de violenta persoanelor aflate in zona.
Politistii au eliberat femeia si i-au acordat primele ingrijiri medicale, solicitand sprijinul de specialitate, victima fiind transportata de o ambulanta la un spital din Bucuresti. De asemenea, la vederea politistilor, barbatul a lovit intentionat, cu autoturismul pe care il conducea, autospeciala de politie sosita la fata locului, amenintandu-i, totodata, pe politisti cu un pistol.

In urma unui control efectuat asupra autoturismului folosit de barbat, politistii bucuresteni au gasit in interior un pistol cu proiectile din cauciuc (detinut legal), un cutit de vanatoare, un topor si doua ciocane de cauciuc.

Cercetarile sunt continuate de catre Politia Capitalei, sub aspectul savarsirii infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice, ultraj, lovire sau alte violente si de lipsire de libertate in mod ilegal, cu cel in cauza in stare de arest preventiv”

Sursa foto: Dalje