Sportivi URIASI care SI-AU UCIS SOTIILE. Cum s-au transformat din CAMPIONI in CRIMINALI

Oscar Pistorius, multiplul campion paralimpic, condamnat in 2014 la cinci ani de inchisoare pentru uciderea iubitei sale Reeva Steenkamp, va fi eliberat din penitenciar pe 20 octombrie si va petrece restul pedepsei in regim de arest la domiciliu.

Oscar Pistorius a fost condamnat, pe 21 octombrie 2014, la cinci ani de inchisoare cu executare, fiind gasit vinovat de omor din culpa in procesul in care era acuzat ca a ucis-o pe prietena sa Reeva Steenkamp. Pistorius a impuscat-o mortal, pe 14 februarie 2013, pe Steenkamp, un model sud-african cu care avea o relatie de trei luni. Campionul paralimpic nu este singurul sportiv de top care si-a ucis iubita sau sotia. Iata-i pe cei mai cunoscuti sportivi transformati in criminali cu sange rece.

CITESTE SI: Romanii, fortati prin lege sa consume un ingredient care ne imbolnaveste de cancer

Carlos Monzon. Pugilistul argentinian, campion mondial la categoria mijlocie in perioada 1970-1977, a fost condamnat la 11 ani de inchisoare, in 1989, pentru ca si-a ucis cea de-a treia sotie. Monzon a primit regim de semilibertate si a decedat intr-un accident rutier, in 1995.

Marc Cecillon. Fost component al nationalei de rugby a Frantei, Cecillon a fost condamnat, in 2008, la 20 de ani de inchisoare pentru uciderea sotiei sale, pedeapsa redusa in apel la 14 ani. Pe 7 august 2004, Cecillon, aflat in stare de ebrietate, a impuscat-o pe sotia sa in timpul unei petreceri. A fost eliberat conditionat in iulie 2011.

Bruno Fernandes de Souza. Fotbalistul brazilian urma sa fie cumparat de AC Milan in 2010, cand a fost acuzat de crima. El a fost acuzat ca si-a ucis amanta, Eliza Samudio, pentru ca a ramas gravida. Bruno a recunoscut ca a platit un ucigas sa o tortureze, ucida si transeze pe fosta actrita porno cu care avea o aventura extraconjugala.

Jovan Belcher. Jucator de fotbal american, Belcher s-a sinucis pe 1 decembrie 2012, in parcarea stadionului echipei Kansas City Chiefs, dupa ce si-a impuscat mortal iubita cu care avea un bebelus de trei luni. Belcher avea 25 de ani.

Leslie Hylton. A fost unul dintre cei mai buni jucatori de cricket ai Indiilor de Vest in perioada interbelica. In 1955 a tinut prima pagina a ziarelor dupa ce si-a ucis sotia. Hylton a mers pana in ultima secunda pe mana unei erori fatale: de fapt a incercat sa se sinucida dar a gresit tinta. A fost gasit vinovat, condamnat la moarte si executat prin spanzurare.

OJ Simpson. Fosta supervedeta a fotbalului american a fost inculpat, in 1994, pentru uciderea sotiei sale, Nicole Brown Simpson, si a prietenului acesteia, Ron Goldman. In 1995, OJ Simpson a fost achitat. Doi ani mai tarziu, a fost insa gasit vinovat de moartea celor doi, de catre un juriu care l-a condamnat la plata de 33,5 milioane de dolari.

Sursa:rtv