Spune ce zodie esti ca sa-ti spunem ce pozitie ti se potriveste

Astrologii sunt de parere ca zodiile influenteaza viata sexuala a fiecarui om in parte si au alcatuit o lista de pozitii sexuale specifice fiecarei zodii. Iata, asadar, care sunt pozitiile sexuale cu care iti poti impresiona partenerul, in functie de zodie.

 Berbec

Ce pozitie poate fi mai indicata pentru un Berbec, decat “berbecul”? Pozitia este foarte asemanatoare celei pe la spate, insa femeia isi sprijina trunchiul pe mai multe perne mari. Ar fi excelent daca perna de deasupra ar fi din satin, astfel incat sa sporeasca senzatiile. Nu ar fi recomandat sa fie toate din satin, intrucat ar aluneca si n-ar mai sustine miscarea din timpul sexului.

CITESTE SI: Te iubeste sau nu? Afla cat este de sincer, in functie de zodie

Taur

Pentru Tauri este recomandata pozitia “taurul excitat”. Din pozitia clasica a misionarului, femeia ridica picioarele spre umerii partenerului, astfel incat penetrarea sa fie adanca. In plus, fiind o pozitie fata in fata, sporeste intimitatea dintre parteneri.

 Gemeni

Gemenii nu simt nevoie de intimitate pentru fiecare partida sexuala, astfel incat pozitia pe la spate este perfecta pentru ei. Puteti incerca si varianta culcat, iar femeia sa-si stranga picioarele pentru un orgasm pe cinste.

Rac

Pentru Raci, cea mai excitanta pozitie este femeia alungita pe masa. Atentie ca masa sa nu fie prea inalta, nici prea joasa, iar partida de sex sa fie un fiasco din pricina crampelor la picioare ale barbatului.

Leu

Pozitia “Bluetooth”, relativ recenta ca nume, este veche de cand lumea. Barbatul sta asezat pe un scaun, iar femeia il calareste, avand picioarele sprijite pe podea. Este o pozitie excelenta pentru atingerea punctului G (daca femeia se sprijina pe varfurile degetelor de la picioare in timpul miscarilor) dar si pentru stimularea clitoridiana.

Fecioara

Pentru Fecioare pozitia “roaba” este extrem de excitanta. Este insa, si putin mai dificila. Din pozitia pe la spate, barbatul ridica picioarele femeii care ramane sprijinita cu antebratele pe podea. Ea isi poate tine picioarele stranse in jurul coapselor barbatului pentru o mai buna stabilitate.

Balanta

Balantele sunt si ele incantate de pozitiile “acrobatice”. Din pozitia barbatul sta in sezut cu picioarele intinse si femeia deasupra,  ea se apleaca pe spate, pana atinge cu spatele picioarele lui. Femeia se poate tine de gleznele barbatului pentru a se putea misca la randul sau. Aceasta pozitie este benefica pentru amandoi, mai ales ca barbatul are “drum liber” catre sanii ei, cu care se poate juca in voie.

Scorpion

Acrobatici sunt si Scorpionii pentru care cea mai excitanta pozitie este pe la spate in picioare. Daca flexibilitatea ei este “la inaltime”, puteti incerca si varianta in care femeia se apleaca pana cand atinge cu palmele podeaua.

Sagetator

Pentru Sagetatori, coapsele si soldurile sunt zone erogene extrem de sensibile, astfel incat pozitia lor preferata este “reverse cowgirl” (adica femeia deasupra, dar cu spatele la el). Unghiul este perfect pentru atingerea punctului G, in plus e cale libera catre mangaierea soldurilor si coapselor.

Capricorn

Capricornii prefera penetrarile adanci. Barbatul sta in genunchi, in timp ce partenera este culcat pe spate. Dupa penetrare, femeia ridica picioarele si le sprijina pe pieptul barbatului, astfel incat bazinul sa-i fie putin ridicat.

Varsator

Varsatorii sunt indrazneti in pat, iar cea mai excitanta pozitie pentru ei este “barajul”. Femeia sta culcata pe o parte, iar barbatul sta in genunchi cu fata spre ea. Femeia ridica un picior pe umarul barbatului, astfel incat corpurile sa fie perpendiculare. Daca flexibilitatea nu va permite, ea poate lasa piciorul jos.

CITESTE SI: Adevarul crud despre fiecare zodie

Pesti

Pentru Pesti, pozitiile fata in fata sunt cele mai excitante. Pornind de la pozitia misionarului, va intoarceti pe o parte, iar femeia isi ridica un picior peste soldul barbatului, in timp ce piciorul barbatului vine intre picioarele femeii. Este o pozitie extrem de excitanta, care ofera sentimentul de siguranta si care permite saruturile senzuale si mangaierile.

 

Sursa:sfatulparintilor