Spune-mi cum o faci ca sa-ti spun cum esti! POZITIA SEXUALA PREFERATA te da de GOL

Pozitia sexuala preferata poate spune multe despre personalitatea, fetishurile si fanteziile tale. Fie ca esti un barbat care adora pozitia misionarului sau o femeie care prefera doggy style (pozitia catelusului), felul in care te comporti in dormitor reflecta multe trasaturi comportamentale.

Sexul este un act intim si felul in care te comporti in acele momente denota ce fel de persoana esti in viata de zi cu zi.

1.Pozitia misionarului

Pozitia in care barbatul sta deasupra este una clasica si indica faptul ca esti o persoana careia nu ii place sa-si asume riscuri. Barbatii carora le place sa faca dragoste in acest mod sunt mai nesiguri si au nevoie de incurajarile partenerei. Totusi, cei care asuma controlul in aceasta pozitie si privesc chipul iubitei, apreciaza profund momentele de intimitate.

Pentru femei, o preferinta pentru pozitia misionarului arata ca esti o femeie activa in viata de zi cu zi, care prefera sa se relaxeze in timpul actului sexual.

2. Doggy Style

Daca iti place sa faci sex in pozitia catelusului esti o persoana careia ii plac provocarile si care nu se da in laturi de la experiente noi. Barbatii care prefera aceasta pozitie sunt mai interesati de placerea sexuala decat de sentimentul de apropiere dintre parteneri. Femeilor care apreciaza doggy style le place sa fie dominate.

3. Femeia deasupra

Aceasta pozitie este ideala pentru femei, deoarece le permite sa controleze ritmul partidei de sex.

Barbatilor carora le place ca partenera sa stea deasupra nu le displace idea de a fi dominati. De asemenea, o asemenea preferinta sugereaza o personalitate sensibila, un barbat pentru care satisfactia iubitei este pe primul loc.

Pentru doamne, aceasta pozitie refelecta o personalitate puternica, o femeie care adora sa fie in control si primeste intotdeauna ce isi doreste.

4. Sexul in picioare

Persoanele carora le place sa faca sex in picioare sunt firi aventuroase. Nu le este frica sa incerce lucruri noi sau sa faca dragoste in locuri neconventionale. Aceasta pozitie ii face pe barbati sa se simta puternici si denota o personalitate carismatica. Acesti domni iubesc sa fie in centrul atentiei!

Pentru femei, o preferinta pentru partidele de sex in picioare sugereaza o fire energica care adora experientele noi.

5. Pozitia linguritei

Aceasta este pozitia preferata de cei cu adevarat romantici. Indica o personalitate blanda care pretuiesti apropierea si intimitatea dintre parteneri in timpul actului sexual.

Barbatii care prefera pozitia linguritei pun pe primul loc satisfactia partenerei si adora gesturile tandre. Pentru doamne, aceasta pozitie indica o personalitate senzuala si relaxata.

Sursa text: huff.ro