SRGIAN LUCHIN s-a inteles cu STEAUA ! Cat va castiga in Ghencea

SRGIAN LUCHIN va juca la STEAUA in sezonul urmator, fundasul dreapta ajungand la  o intelegere cu oficialii campioanei Romaniei.

Editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor anunta ca fostul jucator al lui DINAMO, SRGIAN LUCHIN, a acceptat oferta “ros-albastrilor” si urmeaza sa evolueze in Ghencea, unde va castiga 12.000 de euro pe luna si o prima de instalare.

Citeste si: Un fost jucator de la DINAMO a recunoscut ca se afla in tratative cu STEAUA 

Luchin (28 de ani) e cotat la 2 milioane de euro de site-ul transfermarkt (specializat in transferuri) si poate acoperi doua posturi cu probleme la Steaua, fundas dreapta si fundas central.

A jucat la Dinamo timp de doi ani, in perioada 2011-2013, dupa care a fost vandut la inceputul acestui an in Bulgaria tocmai pentru ca Steaua se interesa de el, iar Ionut Negoita n-a vrut “sa-si puna fanii in cap”. LUCHIN  a jucat 9 meciuri in nationala Romaniei, pentru care a marcat si un gol.

Citeste si: LUCHIN a trait clipe GRELE la Plovdiv. VIDEO

Pe postul de fundas dreapta, Steaua ii mai are in lot pe Rapa si vesnic accidentatul Matei, in timp ce fundasi centrali sunt doar Gardos, Szukala si Varela.