SSUB le propune candidatilor la prezidentiale o DEZBATERE la Universitatea din Bucuresti

Societatea Studentilor Universitatii Bucuresti (SSUB) le propune celor doi candidati la alegerile prezidentiale, KLAUS IOHANNIS si VICTOR PONTA, sa participe, luni, la o dezbatere publica in Aula Magna de la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, se arata intr-un comunicat remis vineri presei de reprezentantii asociatiei.

SSUB considera ca DEZBATEREA dintre cei doi candidati trebuie sa aiba loc in mediul universitar, fiind un loc simbolic al viitorului si sperantei oricarei natiuni occidentale. “Societatea Studentilor Universitatii Bucuresti, asociatie nepartizana politic prin statut, este  garant al unei medieri neutre si corecte intre staff-urile de campanie ale celor doi candidati. Iar Universitatea din Bucuresti este cel mai bun reper cultural unde o posibila confruntare decenta de idei poate avea loc, prestigiul si renumele la nivel national si international recomandand-o mai mult decat orice platou de televiziune din tara”, se spune in comunicat.

Citeste si: IOHANNIS accepta sa participe la dezbaterea IPP cu Victor Ponta, anunta ACL

SSUB va lasa la latitudinea celor doua echipe de campanie sa decida moderatorul si temele de discutie, invitand pe aceasta cale, in cazul in care cei doi candidati accepta, ca Televiziunea Romana sa inregistreze sau sa transmita in direct DEZBATEREA. In cazul in care cei doi candidati vor accepta invitatia, iar TVR nu va putea transmite, SSUB va face tot posibilul ca DEZBATEREA sa fie transmisa, in direct, pe internet, iar semnalul sa poate fi preluat de orice televiziune interesata, se mai arata in comunicat.

Citeste si: FIREA: Am confirmat o intalnire staff-urilor lui Ponta si Iohannis pentru vineri la 13.30

Ora de incepere a DEZBATERII va fi stabilita impreuna cu echipele de campanie ale celor doua tabere.

Sursa foto: juridice.ro