Stadionul echipei Sahtior Donetk, AVARIAT SERIOS in urma unei EXPLOZII

Stadionul echipei de fotbal Sahtior Donetk, antrenata de romanul MIRCEA LUCESCU, a fost SERIOS AVARIAT in urma unei EXPLOZII produse luni, a anuntat campioana Ucrainei.

“In urma unei explozii foarte puternice, unda de soc a provocat daune considerabile partilor de vest si de est ale arenei”, a declarat Vadim Gunko, director executiv interimar al Donbass Arena.

Citeste si: CFR CLUJ a terminat la EGALITATE meciul amical cu SAHTIOR DONETK

“O parte a fatadei de sticla este distrusa, iar o mare partea din ea este intr-o stare critica. Instalatiile interioare au fost de asemenea lovite. Evaluam in prezent daunele si izolam zonele periculoase”, a adaugat oficialul, potrivit Agerpres.

Din cauza situatiei tensionate din regiune, Sahtior si-a mutat deja cartierul general de la Donetk la Kiev, in timp ce meciurile de pe teren propriu le disputa in vestul Ucrainei, la Lvov.

Citeste si: VLADIMIR PUTIN, injurat de 10.000 de ultrasi ai rivalelor DINAMO KIEV si SAHTIOR DONETK / VIDEO

Donbass Arena, cu o capacitate de 52.000 de locuri, construita in urma cu cinci ani, a gazduit meciuri de la EURO 2012, aici avand loc in mod regulat meciuri din Liga Campionilor in ultimii ani. In urma cu doua luni, stadionul din Donetk a suferit avarii minore, tot in urma unei explozii.

Sursa foto: shakhtar.com