Stagiunea aniversara a TEATRULUI MASCA debuteaza cu “Vicleniile lui Scapino”

Primaria Sectorului 6 celebreaza, alaturi de TEATRUL MASCA, stagiunea aniversara cu numarul 25 care a debutat vineri, cu premiera “Vicleniile lui Scapino”, o comedie clasica dupa un text de Moliere.

“Un text urias al unuia dintre cei mai mari dramaturgi ai lumii. O trupa, mai degraba tanara, isi incearca sansa. Un teatru aflat in pragul unei aniversari care obliga: 25 de ani de existenta! Acestea sunt premizele uneia dintre cele mai interesante experiente teatrale ale ultimilor ani, din foarte multe motive. In primul rand, pentru ca infruntarea dintre text, cu o notorietate absoluta, si trupa, tanara si abia cunoscuta, da castig de cauza actorilor care au izbutit nu numai sa se ridice la nivelul textului, dar si sa-i dea o noua stralucire”, a declarat MIHAI MALAIMARE, directorul TEATRULUI MASCA.

Citeste si: STATUILE VIVANTE se muta la mall

Povestea indragostitilor care se casatoresc fara acordul parintilor devine sursa unor situatii neasteptate si pline de umor. Viziunea regizorului si entuziasmul cu care tinerii actori au primit provocarea unor roluri de referinta fac din intalnirea cu “Vicleniile lui Scapino” o intalnire cu totul speciala.

Citeste si: ZECI DE ARTISTI din 11 tari vin in Bucuresti la Festivalul International de STATUI VIVANTE

Sursa foto: facebook.com