“STAGIUNEA MUZICII ESTIVALE” revine in parcul “Alexandru Ioan Cuza”

Primaria Sectorului 3 organizeaza in perioada 29 mai – 27 septembrie cea de-a X-a editie a “STAGIUNII MUZICALE ESTIVALE”, ce se va desfasura in parcul “Alexandru Ioan Cuza”, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Evenimentul va debuta vineri, la ora 20.00, cu un concert de jazz si blues sustinut de Luiza Zan si Dan Byron. “Cei doi artisti, care au cariere bine definite separat, s-au impus pe piata muzicala din Romania ca un duo spectaculos. Luiza Zan si Dan Byron vor oferi publicului o seara a emotiilor si trairilor intense”, se spune in comunicat.

Citeste si: Stagiunea “SIMFONII DE VARA”, la a sasea editie

Pe tot parcursul evenimentului, concertele de vineri se vor desfasura in intervalul orar 20.00 — 21.00 si vor fi seri de muzica folk, de jazz-blues, rock acustic sau de muzica fado.

Citeste si: Un nou concert de MUZICA CORALA ROMANEASCA, la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti

Spectacolele organizate in zilele de sambata si duminica vor avea loc in intervalul orar 18.00 — 20.00 si vor cuprinde: muzica populara romaneasca, muzica romaneasca veche, piese celebre din muzica universala, fanfara, muzica de film, muzica de promenada, valsuri sau polci.

Accesul publicului la acest eveniment este liber.

Sursa foto: inparc.ro