STAN MUSTATA, intentii clare ca dorea sa scape de DOSARUL Voiculescu

Judecatorul STAN MUSTATA de la Curtea de Apel Bucuresti dorea “sa scape” de DOSARUL in care Dan Voiculescu este judecat pentru privatizarea frauduloasa a ICA, deoarece magistratul nu dorea sa se afle in atentia presei si a opiniei publice, se arata in rechizitoriul DNA.

Potrivit sursei citate, exista mai multe pasaje cu interceptari ale discutiilor avute de STAN MUSTATA cu complicii sai, referitor la DOSARUL lui Dan Voiculescu.

Astfel, in data 11 martie 2014, Ion Boraciu s-a intalnit la biroul sau cu STAN MUSTATA, Mariana Curea (grefiera la Curtea de Apel Bucuresti), Florian Alexandru si Ciprian Moraru.

Citeste si: JUDECATORUL STAN MUSTATA, TRIMIS IN JUDECATA

Ion Boraciu i-a sugerat judecatorului STAN MUSTATA sa “scape” de DOSARUL penal privind pe Dan Voiculescu (“Tu nu poti sa-i faci la dosarul ala vant, sa nu-l mai ai?”), magistratul fiind in asentimentul interlocutorului sau (“Pai, asta-i fac!”), iar grefiera Mariana Curea a adaugat: “Se abtine si daca i-o admite, a scapat”.

La 12 martie 2014, in biroul lui Ion Boraciu din Colentina are loc o noua discutie despre DOSARUL lui Dan Voiculescu.

Astfel, Ion Boraciu i-a solicitat lui STAN MUSTATA detalii despre dosarul penal privind pe Dan Voiculescu: “…si de aia m-am… ii faci amanare… cerere, nu?”, “Cine-i numaru’ unu acolo, tu sau…?”, iar judecatorul l-a lamurit ca era el conducea completul de judecata (“Eu. Ma dau…(neinteligibil)…”).

Citeste si: CSM L-A SUSPENDAT PE JUDECATORUL STAN MUSTATA DIN MAGISTRATURA

Intr-o alta discutie din data de 5 martie 2014, Ion Boraciu l-a sfatuit pe STAN MUSTATA ca, pe viitor, in vederea asigurarii conspirativitatii convorbirilor telefonice si a intalnirilor, sa nu-l mai sune de pe telefonul personal: “Te rog frumos! Mai ai vreo nevoie de la servici, ia telefonu’ lu’ un jandarm”.

De asemenea, Ion Boraciu a demonstrat ca detinea informatii referitoare la cele doua DOSARE penale ale lui Dan Voiculescu: “Omul n-are nimic. …[neinteligibil]… gata …[neinteligibil]… n-are nimic…[neinteligibil]… Da, da. N-are omu’ nimic. E bagat fortat. Cum e si cu acuma, cu… cum l-a arestat p-ala cu RCS RC… l-a luat si pe el si pe fii-sa! …[neinteligibil]…(…) “, se arata in rechizitoriu, potrivit Agerpres.

Sursa foto: radio-resita.ro