STAN MUSTATA, JUDECATORUL lui DAN VOICULESCU, a fost ridicat de DNA

JUDECATORUL STAN MUSTATA de la CURTEA de APEL Bucuresti (CAB) a fost saltat, marti dimineata, de catre PROCURORII Directiei Nationale Anticoruptie. MAGISTRATUL este suspectat de LUARE de MITA, acesta fiind ridicat de oamenii legii chiar de la sediul Curtii de Apel, din instanta,  informeaza postul Realitatea Tv.

Potrivit corespondentului sursei citate la fata locului, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie urmeaza sa faca si o perchezitie la domiciliul JUDECATORULUI. Conform ultimelor informatii, JUDECATORUL ridicat este STAN MUSTATA cel care trebuia sa dea decizia FINALA in cazul DOSARULUI ICA in care principalul INCULPAT este DAN VOICULESCU.

Citeste si: AVOCATA din TIMISOARA, prinsa in FLAGRANT cand primea MITA 

STAN MUSTATA a incercat, in urma cu doua saptamani, sa se RECUZE din cadrul DOSARULUI ICA invocand presiunile din mass media si declarand ca nu poate lua o decizie cu celeritate.  CEREREA lui STAN MUSTATA de la vremea respectiva a fost respinsa. In aceste conditii este mai mult decat sigur ca procesul legat de privatizarea ICA va fi amanat pentru un nou termen. 

Citeste si: DNA sesizeaza CSM in legatura cu RODICA COSMA, judecatoarea lui Radu Mazare 

Sursa foto: realitatea.net