Starea de sanatate a VICTIMELOR DE LA COLECTIV internate in SPITALELE DIN CAPITALA

In SPITALELE DIN CAPITALA mai sunt internate 56 de PERSOANE RANITE in INCENDIUL DIN COLECTIV, 13 dintre ele fiind in STARE CRITICA si GRAVA, iar un ALT PACIENT A FOST TRANSFERAT, vineri, la SPITALUL AHK DIN VIENA, a anuntat sambata ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, citat de Mediafax.

Ionut Liviu Popescu (29 de ani) a fost transferat, vineri, de la Spitalul de Arsi la spitalul AKH din Viena, Austria, cu o aeronava a Inspectoratului General de Aviatie.

CITESTE SI: DOSARUL COLECTIV: CAPITANUL ISU ANTONINA RADU A FOST ARESTATA PREVENTIV

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In doua saptamani de la tragedie au decedat alte 28 de persoane, numarul victimelor ajungand, vineri, la 55.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost ranite si internate in spitale din Capitala. Dintre acestea, 37 au fost transportate spre unitati sanitare din strainatate, insa noua au decedat, trei in Marea Britanie, unul in Israel, doi in Olanda, unul in drum spre Elvetia, unul in Franta si Loredana Darescu in Germania.

Sursa foto: Realitatea