Starea lui DANUT LUPU este stabila. Fostul international ramane internat in spital – surse

Starea fostului international roman Danut Lupu (48 de ani) este stabila, au declarat, marti, surse apropiate acestuia, informeaza ProSport.

Danut Lupu este in continuare internat la sectia de terapie intensiva a Spitalului Matei Bals din Bucuresti, fiind tratat pentru o dubla pneumonie, sub observatia medicului Strainu Cercel.

“Vreau sa se risipeasca ceata in primul rand despre presupusul infarct. Nu a suferit niciun infarct. Danut a avut imunitate zero, iar tratamentul a fost bazat si pe multe antibiotice. Raportat la penicilina normala, el a facut 1.000.000 de unitati la opt ore pentru a-si reveni. Azi (n.r. – marti) a fost vizitat de sotia sa si de fratele sau, iar medicii nu au mai permis si alte vizite. Raspunde la tratament si important este ca a inceput sa manance de ieri (n.r. – luni). Starea lui este stabila”, a declarat un apropiat al lui Danut Lupu pentru ProSport, sub protectia anonimatului.

CITESTE SI: DANUT LUPU, internat la spital in STARE GRAVA. Fostul fotbalist ar avea dubla pneumonie

In varsta de 48 de ani, Danut Lupu s-a retras din activitate in 2001, dupa ce, de-a lungul carierei, a jucat pentru Dinamo Bucuresti, Panathinaikos (Grecia), Korinthos (Grecia), OFI Creta (Grecia), Rapid Bucuresti, Brescia (Italia) si Tzafririm Holon (Israel).

La echipa nationala, Danut Lupu a strans 14 prezente, intre 1989 si 1998 si a facut parte din lotul Romaniei la Campionatul Mondial din 1990, disputat in Italia.

 Sursa foto: 1923