Start la noul sezon de schi 2013-2014! Se deschid partiile de schi de la Paltinis si Ranca

Se deschid partiile de schi de la Paltinis si Ranca. Iubitorii sporturilor de iarna vor avea la dispozitie, incepand de maine, de cele doua partii de schi, preturile fiind aceleasi ca si anul trecut.

Sambata se deschide noul sezon de schi si snowboard la Arena Platos Paltinis, iar partia de sanie de aici va fi iluminata si pe timp de noapte. Lacul artificial care face alimentarea tunurilor de zapada este plin ochi, iar instalatia a pornit deja la capacitate maxima. 

„Tunurile functioneaza la capacitate maxima. Ne concentram in special pe partia D, ca sa o putem deschide in conditii foarte bune. in cazul in care ninsoarea naturala continua si vom avea un strat de cel putin 50 de centimetri de zapada naturala incercam sa deschidem si partia A”, spune Martin Freinademetz.

Iubitorii sporturilor de iarna vor putea practica schiul si la Ranca. Preturile sunt aceleasi ca si anul trecut, 55 – 65 de lei pentru adulti. Preturile de cazare acolo pornesc de la 100 de lei.

La Paltinis, sambata va fi o petrecere de zile mari la Arena Platos. Trei DJ, printre care CampSauvage din Sibiu si DJ K-LU din Timisoara vin sus la partie pentru a deschide sezonul cum trebuie, cu chef si voie buna.

Cortul amplasat in continuarea apreski-ului va gazdui peste 300 de persoane la primul party al sezonului. Intrarea la petrecere se face pe baza de bilet, care costa 10 lei.