STAT ISLAMIC: OBAMA este “catarul evreilor” si KERRY un “mosneag necircumcis”. AUDIO

Grupul terorist Stat Islamic a lansat un apel pentru comiterea de atentate contra Statelor Unite si a tututor tarilor participante la coalitia din Irak si Siria, afirmand ca presedintele Barack Obama este “catarul evreilor” si numindu-l pe secretarul de Stat John Kerry un “mosneag necircumcis”.

“Coalitia cruciatilor va fi destramata si invinsa, asa cum au fost distruse si invinse si campaniile militare precedente”, a declarat Abu Muhammad al-Adnani, purtatorul de cuvant al grupului terorist sunnit Stat Islamic in Irak si Levant, indemnand la atacuri impotriva cetatenilor din Statele Unite, Franta, Marea Britanie, Canada, Australia, tari care participa la raidurile aeriene in Irak si Siria.

“Interventia militara in Irak si Siria va fi ultima campanie militara a cruciatilor”, a avertizat al-Adnani, intr-o inregistrare audio difuzata pe site-ul organizatiei teroriste active in Irak si Siria.

CITESTE SI: Rolul fiecarei tari din cadrul COALITIEI internationale contra gruparii STATUL ISLAMIC 

Al-Adnani i-a ironizat pe liderii politici occidentali, afirmand ca presedintele SUA, Barack Obama, repeta erorile predecesorului sau, George W. Bush. “Daca luptati impotriva Statului Islamic, vom deveni mai puternici si mai duri. Daca ne lasati in pace, vom creste si ne vom extinde. Obama promite invingerea Statului Islamic, dar George W. Bush a mintit inaintea lui”, a precizat al-Adnani.

Adresandu-i-se direct presedintelui american Barack Obama, al-Adnani a spus, potrivit Jerusalem Post: “O, catar al evreilor, ai afirmat ca America nu va fi atrasa intr-un conflict terestru. Nu, America va fi atrasa si tarata spre moarte, spre mormant si spre distrugere”.

Potrivit New York Daily News, referindu-se la secretarul de Stat american John Kerry, purtatorul de cuvant al grupului terorist l-a numit pe acesta un “mosneag excentric necircumcis”.

CITESTE SI: Irak: SUA au efectuat primul RAID AERIAN contra jihadistilor 

Grupul terorist Stat Islamic (Stat Islamic in Irak si Siria, Stat Islamic in Irak si Levant – SI/SIIS/SIIL) ocupa vaste regiuni din estul Siriei si din nord-vestul Irakului, unde a instituit un “califat islamic”. Gruparea terorista sunnita a decapitat doi cetateni americani si un britanic.

Sursa foto si audio: youtube.com