STAT ISLAMIC ofera luptatorilor sai FEMEI SCLAVE drept “PREMIU” daca stapanesc CORANUL

STAT ISLAMIC (SI) ofera luptatorilor sai FEMEI SCLAVE drept “PREMIU”, daca dovedesc ca stapanesc Coranul. Practica de a da FEMEI drept PREMIU, numita “SIBYA”, a fost organizata de un departament religios din provincia siriana Al-Baraka, in cinstea lunii sfinte Ramadan si a fost anuntata pe conturile de Twitter ale Statului Islamic, scrie Fox News.

Anunturile incep prin felicitarea luptatorilor STAT ISLAMIC pentru inceputul lunii Ramadan si se anunta viitoarea competitie de memorare a Coranului la care participantii vor fi testati si vor primi premii in functie de performante. Sunt enumerate PREMIILE pentru primii zece clasati, iar pentru primii trei se pregateste cate o SCLAVA capturata in razboi.

CITESTE SI: AL QAIDA pierde teren in fata celor de la STATUL ISLAMIC 

CONCURSUL din SIRIA demonstreaza ca se bate moneda pe doua teme principale ale ideologiei STAT ISLAMIC, spune analistul de securitate nationala Ryan Mauro, de la Clarion Project. Se demonstreaza, prin acest concurs, ca STAT ISLAMIC are luptatori care studiaza Coranul si ca gruparea extremista nu este afectata de condamnarea comunitatii internationale.

Si momentul in care e anuntat concursul are o semnificatie, intrucat Ramadanul este o luna a anului in care musulmanii trebuie sa isi reinoiasca credinta. Felul in care STAT ISLAMIC  trateaza fetele si FEMEILE capturate in Irak si Siria este din ce in ce mai ingozitor si mai alarmant, avertizeaza mai multe organizatii de protectie a drepturilor omului.

CITESTE SI: STAT ISLAMIC a MINAT mai multe zone din orasul PALMIRA 

In 2014, 300 de FEMEI si FETE YAZIDY au fost capturate in Irak, fortate sa se converteasca la islam si vandute jihadistilor din Siria. In noiembrie anul trecut, STAT ISLAMIC a scos la vanzare copii si femei: femeile intre 40 si 50 de ani costau 40 de dolari, fetele intre 10 si 20 au fost scoase la licitatie pentru 129 de dolari fiecare iar copiii sub 10 ani au avut “pretul” cel mai mare.

Human Rights Watch a raportat ca FEMEILE YAZIDI rapite din locuintele lor si tinute in captivitate in Irak si Siria sunt violate, AGRESATE SEXUAL si brutalizate.

Sursa foto: bbc.co.uk