Statiunea MAMAIA va fi promovata prin logo-uri cu fete in costum de baie

CARNAVALUL DE LA MAMAIA: Radu Mazare cauta gladiatori pentru prima editie a carnavaluluiCARNAVALUL DE LA MAMAIA: Radu Mazare cauta gladiatori pentru prima editie a carnavalului

Statiunea MAMAIA va fi promovata prin logo-uri cu fete imbracate cat mai sumar, “emblemele” urmand a aparea in costum de bai. Primarul Constantei, Radu Mazare, considera ca masura va atrage cat mai multi turisti.

Radu Mazare sustine ca si statiunea Mamaiatrebuie sa aiba diverse produse inscriptionate cu numele statiunii, asa cum sunt in strainatate, iar consilierii locali au aprobat un proiect prin care agentii economici din Constanta pot folosi gratuit conceptul “Mamaia Style”, pentru promovarea statiunii. 

Surfing, safari sau birdwaching, sunt cateva dintre sugestiile pe care edilul de la malul marii le face pentru acest sezon estival. 

Citeste si: Radu Mazare a explicat ca salvamarii vor fi platiti si anul acesta din fondul de rezerva al Guvernului

„Dam voie gratuit firmelor sa faca si sa foloseasca aceste layout-uri. asta cu doua fete care cara un baiat pe post de placa de surf. Avem mai multe. Ceea ce putem gasi in Mamaia. Uite, safaaari, valuri”, a spus primarul Constantei. 

Intrebat ce legatura are safari cu fetele, Radu Mazare a explicat: „Pai domnisoarele trebuiesc vanate. Sunt niste gazele care trebuiesc vanate”. Iar pentru a fi vanate, spune Mazare, pasarile trebuiesc mai intai supravegheate. 

„Uite, avem birdwatching. Pot veni in zona Vadu oameni mai in etate, cu binoclu, sa se uite dupa pasaretul de acolo, sau mai tinerei, sa se uite si ei dupa pasarile de pe plaja”, a mai spus Radu Mazare.

Vezi aici galerie foto de la lansarea imnului statiunii Mamaia

“El comandante” vrea sa promoveze imaginea statiunii Mamaia si prin intermediul obiectelor personalizate. Tricouri, sepci, magneti sau brelocuri, inscriptionate cu ajutorul primariei, vor fi scoase la vanzare.

“Vin la Primarie, le iau de acolo, discuta cu producatorii, nu ne intereseaza cu cat le pun la vanzare, cu cat le vand”, a spus primarul.

Edilul Constantei spune ca logo-urile vor fi disponibile in cateva zile, iar banii pentru realizarea lor provin din taxa de promovare a statiunii.

Foto: Mondo News