Statiunea Sugas Bai, modernizata cu peste 6,6 milioane de lei

Statiunea Sugas Bai din judetul Covasna a fost modernizata, in ultimii trei ani, cu o investitie care se cifreaza la peste 6,6 milioane de lei. Banii au fost investiti printr-un proiect cofinantat prin Programul Operational Regional, la care contributia Primariei Sfantu Gheorghe a fost de 3,79 milioane de lei.

Viceprimarii din Sfantu Gheorghe, Sztakics Eva si Tischler Ferenc, au prezentat, luni, in statiunea Sugas Bai – care apartine de municipiu -, investitiile realizate in ultimii trei ani prin proiectul privind dezvoltarea si modernizarea infrastructurii de agrement, lucrarile fiind finalizate.

Citeste si: CATI TURISTI AU VIZITAT ROMANIA IN PRIMELE 7 LUNI 

Potrivit lui Sztakics, proiectul “Crearea si modernizarea infrastructurii de agrement Sugas Bai, municipiul Sfantu Gheorghe, judetul Covasna, utilitati publice private” a fost depus la ADR Centru in toamna anului 2009, iar contractul de finantare a fost semnat in 30 septembrie 2011, durata de implementare fiind de 36 de luni.

Valoarea totala a proiectului, cofinantat prin Programul Operational Regional, se ridica la peste 6,6 milioane de lei, din care contributia Primariei este de 3,79 milioane de lei, transmit Mediafax.

Citeste si: “LITORALUL PENTRU TOTI” 2014: CAT COSTA UN SEJUR DE SASE NOPTI IN LUNA SEPTEMBRIE