STATUILE VIVANTE se muta in acest an PARCUL CRANGASI

Cea de-a cincea editie a Festivalului International de Statui Vivante va avea loc in perioada 30 mai – 1 iunie in Parcul Crangasi, a anuntat Primaria Sectorului 6, care sprijina evenimentul prin Centrul Cultural European Sector 6.

Cu teme de inspiratie din cele mai variate – “Regina Maria a Romaniei”, “Love story”, “Menuet”, “Seductie”, “Santa Lucia” sau “Contele si Contesa”, statuile care vor prinde viata prin intermediul actorilor Teatrului Masca vor scrie, o data in plus, istorie in peisajul teatral urban bucurestean, potrivit sursei citate. Personaje indragite, costume spectaculoase si jocul memorabil al unor actori de exceptie vor face din Parcul Crangasi o adevarata sala de spectacole in aer liber.

Citeste si: Stagiunea aniversara a TEATRULUI MASCA debuteaza cu “Vicleniile lui Scapino”

“La implinirea a 25 de ani de existenta, revenim la misiunea noastra apostolica, aceea de a genera acte de cultura autentice pentru oamenii care au cea mai mare nevoie de teatru – cartierele departate de centrul Capitalei. Anul acesta vor fi Cartierul Crangasi si Sectorul 6, adica locul in care suntem bine-primiti, respectati, iubiti si asteptati. Publicul va putea admira, alege si aprecia caci va avea de unde, dar mai ales va putea vibra alaturi de povestile fascinante, tulburatoare adesea ale statuilor unei editii pe care o dorim mai presus de toate cele anterioare!”, a declara directorul Teatrului Masca, MIHAI MALAIMARE.

“Teatrul Masca a devenit o emblema culturala a Sectorului 6. Dupa 25 de ani de existenta, aniversati chiar pe 24 mai si mii de spectacole puse in scena, timp de trei zile Teatrul Masca va transforma Parcul Crangasi intr-un spatiu artistic neconventional. Este o initiativa deosebita si sunt convins ca membrii comunitatii Sectorului 6 vor fi incantati de reprezentattile actorilor”, a spus primarul Sectorului 6, RARES MANESCU.

Citeste si: STATUILE VIVANTE se muta la mall

Invitatii editiei din acest an sunt trupe din Portugalia, Ucraina, Olanda, Macedonia si Bulgaria. Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc sambata, la ora 17.00.

Programul va fi sambata intre orele 17.00 si 22.00, duminica de la 16.00 la 22.00, iar luni, de la 16.00 la 22.00.

Accesul publicului la eveniment va fi liber.

Evenimentul este cofinantat de UNITER, din incasarile speciale ale timbrului teatral.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6