STATUL ISLAMIC a lansat un nou CLIP de PROPAGANDA: Trei capitale europene vizate de JIHADISTI

STATUL ISLAMIC a lansat un nou CLIP PROPAGANDISTIC in care ameninta cu ATENTATE TERORISTE la Londra, Berlin si Roma. Videoclipul, intitulat “Luptati-va cu ei, Allah ii va pedepsi prin mainile voastre”, face apel la jihadisti sa ii ucida pe “necredinciosi” oriunde ii gasesc, informeaza The Independent.

Dupa ce sunt prezentate imagini de la ATENTATELE TERORISTE de la PARIS si BRUXELLES, dar si din septembrie 2001 din SUA, naratorul spune ca acestea au fost doar un “mesaj de atentionare” pentru natiunile care lupta impotriva STATULUI ISLAMIC.

CITESTE SI: 1.300 DE LUPTATORI AI STATULUI ISLAMIC SE AFLA IN ACEST MOMENT IN EUROPA

“Daca a fost Paris ieri, iar astazi Bruxelles, Allah stie unde va fi maine. Poate va fi la Londra, Berlin sau Roma”, spune naratorul in limba engleza. Clipul de propaganda a fost lansat luni de o grupare numita Al Wa’ad Media Production, despre care activistii pentru drepturile omului din Raqqa spun ca ar sustine STATUL ISLAMIC.

In filmarea in care militantii STATULUI ISLAMIC au revendicat ATENTATELE TERORISTE de la BRUXELLES, soldate cu 30 de morti, acestia au amenintat si ca vor aduce mai multe “zile negre” asupra Europei.

Sursa foto: the independent