STATUL ISLAMIC a pus o RECOMPENSA pe capul unui CETATEAN BULGAR

Gruparea terorista ISIS a stabilit o recompensa de 38.000 de lire sterline pentru uciderea unui bulgar, DINKO VALEV, care coordoneaza o grupare paramilitara la granita cu Turcia. Acesta ii captureaza pe imigrantii care vor sa ajunga in Bulgaria.

DINKO VALEV, 29, Bulgaria, conduce o echipa paramilitara care patruleaza granita cu Turcia in masini blindate. Cateodata, bulgarul monitorizeaza granita calare. Cand refugiatii se apropie, echipa sa ii prinde pe refugiati si ii da in primire autoritatilor, relateaza The Sun, citat de Stirile Pro TV.

Notorietatea lui DINKO VALEV este atat de mare in Bulgaria insa, din pacate pentru el, faptele sale au captat atentia gruparii teroriste ISIS, care il vrea pe bulgarul de 29 de ani mort. Serviciile de Securitate bulgare l-au avertizat pe DINKO VALEV ca este o tinta principala a lui ISIS, dupa ce au fost publicate imaginile cand el aresta refugiati. Pe un asa-zis site al gruparii ISIS a fost postat un mesaj care il descrie pe Dinko ca fiind liderul unei unitati paramilitare, care opereaza la granita dintre Bulgaria si Turcia, impreuna cu alti barbati. Ei promit o recompensa, daca le vor fi trimise poze care sa dovedeasca moartea barbatului.

Pentru ignorantul DINKO VALEV aceasta amenintare reprezinta un motiv de mandrie, chiar declarand:” Eu fac un serviciu pentru societate”. DINKO VALEV este atat de faimos in estul Europei, incat a fost chemat sa participle la o emisiune in schimbul sumei de 66.000 de lire sterline. DINKO VALEV s-a laudat:” Fanii inseamna totul, fara fani nimic nu conteaza. Ii iubesc pe toti, fara ei n-as putea continua”.

Boyko Borisov, primul-ministru bulgar:” Le-am multumit lui DINKO VALEV si echipei lui. L-am trimis pe seful garzii granite sa se intalneasca cu el, ca sa-i coordoneze. La sfarsitul zilei, tara e a noastra si trebuie sa ramanem uniti” Totusi, gruparea paramilitara a lui DINKO VALEV a fost aspru criticata de catre Comitetul pentru Drepturile Umane de la Helsinki.

Sursa foto: captura video