STATUL ISLAMIC confirma UCIDEREA “fratelui onorabil” JOHN JIHADISTUL

STATUL ISLAMIC a confirmat ca militantul britanic cunoscut sub numele de JOHN JIHADISTUL a MURIT. Uciderea TERORISTULUI in urma unei lovituri de drona a fost mentionata intr-un articol aparut in revista DABIQ a gruparii extremiste STATUL ISLAMIC.

JOHN JHADISTUL, pe numele real MOHAMMED EMWAZI, a devenit faimos dupa ce a aparut in mai multe clipuri de propaganda cu decapitari ale STATULUI ISLAMIC, in care sunt executati inclusiv cetateni britanici.

CITESTE SI: JIHADI JOHN, CALAUL STATULUI ISLAMIC, A FOST ”EVISCERAT” DE ATACUL UNEI DRONE AMERICANE

In revista jihadista i se aduce un elogiu lui Abu Muharib al-Muhajir – numele dat de STATUL ISLAMIC -, nascut in Kuweit si care avea 26 de ani cand a MURIT, potrivit The Independent.

Articolul confirma anuntul facut de americani cu luni bune inainte, si anume ca JOHN JIHADISTUL a fost UCIS in urma unui atac cu drona. In luna noiembrie a anului trecut, Pentagonul informa ca stie cu “siguranta” ca JOHN JIHADISTUL a fost anihilat.

Numindu-l “frate onorabil”, revista Dabiq arata ca MOHAMMED EMWAZI – care a crescut la Londra inainte de a se alatura STATULUI ISLAMIC – a fost ucis pe 12 noiembrie, “dupa ce masina in care se afla a fost vizata de o lovitura cu drona in orasul Raqqa, distrugand autoturismul si omorandu-l pe loc”.

CITESTE SI: STATUL ISLAMIC: IVAN JIHADISTUL, URMASUL LUI JIHADI JOHN! CINE ESTE NOUL CALAU AL CALIFATULUI

In revista apare si o fotografie a lui JOHN JIHADISTUL, fara masca, imbracat in negru, privind zambitor spre pamant.

Sursa foto: bbc