STATUL ISLAMIC in COLAPS FINANCIAR. SALARIILE JIHADISTILOR ISIS REDUSE LA JUMATATE

SALARIILE JIHADISTILOR organizatiei teroriste STATUL ISLAMIC au fost REDUSE cu 50% ca efect al bombardamentelor internationale efectuate in Siria si Irak, care au afectat afacerile ilegale cu petrol.

“In contextul situatiei exceptionale cu care se confrunta organizatia STAT ISLAMIC, s-a decis REDUCEREA la jumatate a SALARIILOR MUJAHEDINILOR”, se arata intr-un comunicat al organizatiei teroriste tradus si difuzat de expertul Aymenn Jawad al-Tamimi, de la Forumul pentru Orientul Mijlociu, informeaza International Business Times.

CITESTE SI: STATUL ISLAMIC CONFIRMA UCIDEREA “FRATELUI ONORABIL” JOHN JIHADISTUL

“Nu exista nicio exceptie de la aceasta decizie”, precizeaza documentul. SALARIILE TERORISTILOR care participa la luptele din Siria si Irak sunt cuprinse intre 200 si 300 de dolari. Militantii teroristi primesc SALARIILE in doua transe lunare.

Reteaua terorista STAT ISLAMIC ocupa regiuni din Irak si Siria, unde a proclamat un “califat”. O coalitie internationala coordonata de Statele Unite efectueaza de peste un an si jumatate raiduri aeriene antiteroriste in Siria si Irak, vizand pozitii ale organizatiei teroriste STAT ISLAMIC. In paralel, Rusia ataca pozitii teroriste din Siria.

CITESTE SI: CUM PRODUCE STATUL ISLAMIC MILIARDE DE DOLARI

Sursa foto: BBC