STATUL ISLAMIC, o noua EXECUTIE SOCANTA: Un COPIL IMPUSCA un TANAR arab israelian acuzat de spionaj. VIDEO

Gruparea STATUL ISLAMIC (SI) a publicat pe internet o inregistrare video in care pare ca un COPIL executa un ostatic arab israelian, potrivit b1.ro, care citeaza BBC News online.

Identificat ca Muhammad Said Ismail Musallam, ostaticul este acuzat de militantii SI ca s-a dat drept luptator strain jihadist atunci cand s-a alaturat jihadistilor, in Siria, si ca ulterior a marturisit ca este un spion din cadrul Mossadului.

Citeste si: Stat Islamic a rapit noua straini, inclusiv cetateni ai unor tari UE

Israelul si familia TANARULUI in varsta de 19 ani au dezmintit aceasta informatie.

Inregistrarea cu executarea lui Musallam nu a fost confirmata din surse independente.

In imagini apare un baiat, in varsta de aproximativ 12 ani, insotit de un jihadist care vorbeste franceza. Acesta lanseaza amenintari la adresa evreilor din Franta, dupa care baiatul il impusca pe TANARUL evreu arab imbracat intr-un combinezon portocaliu.

Citeste si: Gruparea STATUL ISLAMIC distruge ruinele ORASULUI ANTIC HATRA

Muhammad Said Ismail Musallam a disparut dupa ce a plecat ca turist in Turcia, in 2014. Ulterior, o revista online care are legaturi cu SI a publicat un interviu in care TANARUL declara ca a fost trimis de catre Israel sa se infiltreze in organizatie, ceea ce a reprezentat un indiciu ca el a fost capturat de gruparea STATUL ISLAMIC.

Sursa foto: realitatea.net