STATUL ISLAMIC se CLATINA! Numarul 2 al organizatiei jihadiste, UCIS de AMERICANI

Pentagonul a confirmat luni ca ABU MUHAMMAD al-ADNANI (foto), numarul 2 in reteaua terorista STATUL ISLAMIC, a fost ucis intr-un raid aerian american pe data de 30 august, in Siria, potrivit Reuters. ABU MUHAMMAD al-ADNANI era purtatorul de cuvant si numarul 2 al organizatiei jihaiste STATUL ISLAMIC, iar decesul sau fusese anuntat de Ministerul rus al Apararii inca din 31 august. SUA a anuntat atunci ca ABU MUHAMMAD al-ADNANI a fost lovit intr-un raid aerian, fara sa confirme insa moartea sa. 

Si gruparea jihadista STATUL ISLAMIC a anuntat , la finalul lunii august, moartea lui ABU MUHAMMAD al-ADNANI in provincia Alep, in momentul in care “inspecta operatiuni militare”, fara a preciza data si circumstantele mortii sale.

 
CITESTE SI: STATUL ISLAMIC ARE O NOUA TINTA! UNDE SUNT INDEMNAT JIHADISTII SA ATACE

Liderul jihadist ABU MUHAMMAD al-ADNANI – considerat de serviciile occidentale de informatii drept “ministrul atentatelor” STATULUI ISLAMIC – s-a remarcat cerand partizanilor sai sa treaca la actiune in tarile lor de origine folosind orice arma disponibila (cutit, pietre sau masini) impotriva cetatenilor tarilor membre ale coalitiei antijihadiste.

 
Sursa foto: CNN