STEAUA: 11 jucatori au fost CONVOCATI la LOTURILE NATIONALE

STEAUA BUCURESTI, campioana nationala en titre la fotbal, are nu mai putin de 11 jucatori CONVOCATI LA LOTURI NATIONALE in pauza prilejuita de meciurile oficiale internationale ale echipelor reprezentative.

ALEXANDRU CHIPCIU, ADRIAN POPA si PAUL PAPP au fost convocati de Anghel Iordanescu la nationala de seniori a Romaniei, potrivit site-ului oficial al clubului. ALEXANDRU TUDORIE, RARES ENCEANU si VALENTIN COJOCARU se vor prezenta sub comanda lui Cristian Dulca, la echipa Under-21 a Romaniei, VLAD MIHALCEA si IONUT POIANA vor merge la selectionata Under-18, JEAN-SONY ALCENAT la nationala Haiti, CATALIN CARP a fost convocat de Stefan Stoica la reprezentativa Republicii Moldova, iar HOUSSINE KHARJA a fost chemat la nationala Marocului.

CITESTE SI: STRANIERII CONVOCATI DE ANGHEL IORDANESCU PENTRU MECIURILE CU FINLANDA SI I-LE FEROE

Steaua a invins-o pe CSMS Iasi cu scorul de 2-1, sambata seara, in deplasare, in etapa a 13-a a Ligii I, si a incheiat turul pe locul al doilea. Delegatia Stelei a revenit la Bucuresti in noaptea de sambata spre duminica, iar staff-ul condus de Mirel Radoi a decis sa le ofere doua zile libere jucatorilor.

Sursa foto: gsp