STEAUA a fost INVINSA de OTELUL GALATI, scor 1-2, in Liga I

Formatia Steaua, liderul Ligii I, a fost invinsa, duminica, pe Arena Nationala, cu scorul de 2-1 (2-0), de ultima clasata, Otelul Galati, intr-un meci din etapa a XXVII-a a actualei editii de campionat, in care Raul Rusescu a ratat un penalti.

Golurile au fost marcate de tucudean ’77 pentru Steaua si Latovlevici ’19 (autogol) si Hamroun ’45 pentru Otelul.

0-1: Cernat a plecat de la limita ofsaidului, a scapat singur cu Arlauskis, a incercat sa-i paseze lui Tavarez in fata portii, insa Latovlevici a deviat in propria poarta.

0-2: Popescu a centrat de pe partea stanga, iar Hamroun, venit din linia a doua, a inscris cu un sut fara preluare de la opt metri.

1-2: Stanciu a centrat de pe dreapta, iar tucudean a reluat din sase metri pe sub Abraham.

CITESTE SI: LIGA I: ASTRA GIURGIU a PIERDUT in fata echipei FC VIITORUL 

In minutul 90+3, de la Otelul Galati a fost eliminat Milea dupa ce a primit al doilea cartonas galben pentru un fault la Chipciu. Centralul Robert Dumitru a acordat penalti pentru gazde, dar Rusescu a ratat, trimitand mingea in bara.

Steaua: Arlauskis – Papp (Guilherme ’78), Tamas, Varela, Latovlevici (Iancu ’46) – Prepelita, Filip (Stanciu ’46) – Ad. Popa, Rusescu, Chipciu – tucudean. Antrenor: Constantin Galca.

Otelul Galati: Abraham – Solomou (Milea ’39), Miron, Sissoko, Popescu – Cucu, Tavarez – I. Popa, Cernat (Tatar ’81), Hamroun (Murgoci ’64) – Iorga. Antrenor: Florin Marin.

Cartonase galbene: Iancu ’50, Prepelita ’50, tucudean ’87 / Milea ’42, ’90+3, Cucu ’60, Hamroun ’64, Miron ’71, Abraham ’88.

Cartonas rosu: Milea ’90+3.

Meciul a fost arbitrat de o brigada formata din Robert Dumitru (central), Dragos Iliescu, Imre-Laszlo Bucsi (asistenti) si Catalin Marian Pana (rezerva).

CITESTE SI: LIGA I: FC BOTOSANI a invins CEAHLAUL cu scorul de 2-0

Observatori au fost Corneliu Fecioru si Valer sulea.

Pentru Iasmin Latovlevici, acesta a fost primul meci in Liga I dupa cel disputat la 26 octombrie cu ASA Targu Mures, scor 0-1, in etapa a XII-a.

La partida de pe Arena Nationala au asistat aproximativ 2.000 de spectatori, intre care si sase fani ai echipei oaspete.

Imediat dupa startul reprizei secunde, cativa suporteri au cerut demisia tehnicianului Stelei, Constantin Galca.

La finalul partidei, jucatorii Stelei au fost huiduiti de fani, care au strigat: “Rusine sa va fie”.

Sursa foto www.voceatransilvaniei.ro