STEAUA a incercat sa TRANSFERE un fost capitan al RAPIDULUI

Jocul echipei STEAUA BUCURESTI sufera in acest debut de sezon, una dintre problemele pe care le are gruparea din Ghencea este lipsa unui mijlocas defensiv de calitatea care sa dea siguranta in linia mediana. In aceste conditii, oficialii ros-albastrilor au incercat sa suplineasca plecare lui MIHAI PINTILII cu “pandurii” BREEVELD si ANTON insa negocierile cu gorjenii au esuat.

Presa sportiva noteaza faptul ca STEAUA a incercat sa dea o lovitura pe piata TRANSFERURILOR contactand un fost capitan al rivalilor din Giulesti. COSTIN LAZAR, internationalul roman in varsta de 33 de ani, care a incheiat contractul cu PAOK Salonic, a fost ademenit de oficialii din Ghencea, fotbalistul confirmand aceasta informatie.

CITESTE SI: STEAUA BUCURESTI ar putea TRANSFERA, joi, inca doi jucatori

COSTIN LAZARa confirmat ca STEAUA BUCURESTI l-a cautat conform Gazetei Sporturilor, fiindu-i propus un contract pana in 2016. Deocamdata insa, LAZARa refuzat negocierile: “Nu doresc sa ma intorc in tara in acest moment. N-am ajuns la varsta la care sa fac acest pas. Vreau sa continuu tot peste hotare, sunt in contact cu mai multe cluburi, impresarul meu discuta diferite variante. E posibil sa raman in Grecia, exista solutii si in alte zone” a spus COSTIN LAZAR, citat de Gazeta.

CITESTE SI: FC AKTOBE-STEAUA 2-2 (0-1) / Calificarea se decide in retur

Sursa foto: sport.ro