STEAUA a invins GAZ METAN MEDIAS, scor 2-1, in Liga I

STEAUA BUCURESTI a invins cu scorul de 2-1 in deplasarea de la GAZ METAN MEDIAS , in ultimul meci de duminica din LIGA1,etapa cu numarul 24, stagiunea 2014/2015.

Golurile au fost marcate de Prepelita si Adi Popa, respectiv Dan Roman. Steaua incepea in forta jocul cu gol in minutul 11, dupa ce Prepelita impingea simplu in poarta o minge centrare perfect, cu bolta de Raul Rusescu. 

Avantajul Stelei a durat doar 8 minute, pentru ca Dan Roman avea sa egaleze in minutul 19.Roman marca dupa o preluare frumoasa care l-a pacalit pe Varela, sutul sau la coltul scurt fiind imparabil pentru Cojocaru.

CITESTE SI: FC Viitorul a invins Ceahlaul Piatra Neamt, scor 2-1, in Liga I

Golul decisiv avea sa il marcheze Adi Popa in minutul 52, dupa un sut din unghi, care a lovit bara inainte sa intre in poarta.

Este prima victorie a Stelei din 2009 incoace la Medias, cele trei puncte ducand trupa militara din nou la 7 puncte in fata locului 2, ocupat de ASA Targu Mures.

CITESTE SI: LIGA I: OTELUL GALATI a PIERDUT in fata CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 

Gaz Metan Medias: Plesca – Zaharia, Abrudan, Muth, Szilagyi – Velasques – Curtean (Muntean ’80), Elton (Llullaku ’58), Tahar, C. Petre (Tarnovan ’75) – D. Roman. Antrenor: Dan Matei

Steaua: Cojocaru – Papp, Varela, Tosca, Guilherme – Breeveld, Prepelita – Popa, Rusescu (Filip ’89), Tanase (Iancu ’57) – Tucudean (Tamas ’61). Antrenor: Constantin Galca

Cartonase galbene: Abrudan ‘7, Roman ’57, Szilagyi ’85, Plesca ’85, Velasques ’90+1 / Breeveld ’26, Prepelita ’57, Tanase ’57, Tamas ’63, Rusescu ’88

Arbitri: Catalin Popa – Gabriel Barjac, Iulius-Radu Timar – Ovidiu Petru Oprea

Observatori: Adrian Vidan, Romolus Gabor.

Inainte de startul jocului s-a tinut un moment de reculegere in memoria fostului arbitru Nicolar Rainea, care a incetat din viata miercuri.