Steaua a invins pe Ceahlaul cu scorul de 1-0 in etapa a 22-a a Ligii I

Steaua a invins pe Ceahlaul cu scorul de 1-0 in etapa a 22-a a Ligii I

Steaua Bucuresti a invins pe Ceahlaul cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, la Piatra Neamt, intr-un meci din etapa a 22-a a Ligii I de fotbal. Unicul gol al partidei a fost inscris de Raul Rusescu (16), cu un sut din marginea careului, transmite Agerpres.

Meciul a inceput cu intârziere de un sfert de ora, din cauza zapezii cazute pe terenul de joc, si s-a desfasurat pe un teren greu. Prima repriza s-a disputat pe ninsoare.

Ambele formatii si-au creat ocazii, cele mai multe fiind ratate de Alex Chipciu, care nu a reusit sa inscrie desi a beneficiat de trei situatii foarte bune. Steaua a dominat prima repriza, dar a suferit dupa pauza.

Te-ar putea interesa si: STEAUA BUCURESTI schimba antrenorul la vara. Cine il va inlocui pe COSTEL GALCA

in finalul jocului, arbitrul Marcel Birsan l-a eliminat pe fundasul Milos Markovic, pentru al doilea cartonas galben, aparent pentru un hent, desi nu sârbul a comis infractiunea. Nemtenii, jucatori si oficiali, au protestat, dar Birsan si-a mentinut decizia.

A fost al 36-lea meci direct dintre cele doua echipe, nemtenii avand sase victorii (1-0 in Ghencea, in tur), Steaua 25, iar cinci au fost remize.

Steaua a obtinut prima sa victorie in deplasare din 2015, insa ambele succese din retur au fost cu acelasi scor, 1-0.

Ceahlaul are 16 meciuri consecutive fara victorie (sase egaluri, 10 esecuri), ultima victorie datand din 29 august, 2-0 cu Concordia Chiajna la Piatra Neamt.

Vezi si: FC STEAUA a formulat o CONTESTATIE in anulare la decizia ICCJ privind MARCA 

FC Ceahlaul Piatra Neamt — FC Steaua Bucuresti 0-1 (0-1), stadion “Ceahlaul” — Piatra Neamt 

A marcat: Raul Rusescu (16).
Cartonas rosu: Milos Markovic (Ceahlaul, 90+2).
Arbitru: Marcel Birsan (Bucuresti); arbitri asistenti: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Ionut Marius Bobe (Videle); arbitru de rezerva: Dan Grigore Botescu (Bucuresti)
Observatori: Marian Dorobantu (Buzau) — CCA, Catalin Popa (Vaslui) — LPF.

Foto: Digisport