STEAUA A RENUNTAT LA INCA DOI JUCATORI

STEAUA BUCURESTI continua curatenia de primavara, marti conducatorii gruparii ros-albastre renuntand la inca doi fotbalisti. STEAUA s-a despartit de fundasii laterali PAUL PARVULESCU si CORNEL RAPA, ultmul fiind printre cei mai galonati fotbalisti ai STELEI atunci cand vine vorba de palmares, noteaza postul de televiziune DigiSport.

Atat RAPA cat si PARVULESCU se numara printre fotbalistii care au ratat in timpul loteriei penalty-urilor de la meciul decisiv cu LUDOGORETS cand STEAUA a irosit o sansa uriasa de a merge, inca o data, in grupele LIGII CAMPIONILOR.

CITESTE SI: CIPRIAN MARICA A PLECAT DE LA STEAUA BUCURESTI

Celor doi jucatori li s-a transmis ca nu mai fac parte din vederile lui Reghecampf, iar marti si-au reziliat contractele. CORNEL RAPA a fost adus la Steaua in 2013, insa nu a reusit niciodata sa devina o certitudine pe postul de fundas dreapta. In schimb, PAUL PARVULESCU a fost adus la Steaua in 2012, dar nici el nu a reusit sa se impuna. Zilele trecute STEAUA s-a despartit si de CIPRIAN MARICA si GABI IANCU.

PAUL PARVULESCU a tinut sa le transmita suporterilor un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook: “Astăzi am pus punct celei mai frumoase perioade din cariera mea de fotbalist de până acum: Steaua, echipa care mi-a oferit ocazia să am în palmares amintiri de neuitat, medalii, trofee…Bineînţeles, au fost şi perioade mai puţin strălucite şi dacă aş putea să dau timpul înapoi şi să schimb ceva, ar fi cu siguranţă meciul de la Ludogorets…Le cer scuze suporterilor şi conducerii, dar nu cred că există omul perfect, sportivul perfect…Mulţumesc colegilor mei, patronului, suporterilor…Steaua rămâne în sufletul meu!“.

Sursa foto:sport