STEAUA a ramas fara GOLGHETER: CLAUDIU KESERU a fost IMPRUMUTAT la AL-GHARAFA

STEAUA BUCURESTI a ramas si fara GOLGHETER. Ros-albastrii s-au despartit de inca un jucator de baza in aceasta iarna, CLAUDIU KESERU urmandu-i pe LUKASZ SZUKALA si LUCIAN SANMARTEAN in zona Golfului.

UPDATE: CLAUDIU KESERU va ramane jucatorul STELEI, atacantul urmand sa fie IMPRUMUTAT la AL-GHARAFA pana in vara, timp in care jucatorul va primi un salariu lunar de 50.000 de euro, iar gruparea din Ghencea jumatate de milion de euro. In cazul in care va confirma, clubul din QATAR va mai plati inca 1,5 milioane de euro pentru a-si asigura definitiv serviciile internationalului ROMAN.

STIRE INITIALA

CLAUDIU KESERU a semnat un contract valabil pe doi ani si jumatate cu gruparea AL-GHARAFA si va castiga in aceasta perioada un salariu net de 2,1 milioane de euro, informeaza postul de televiziune Dolcesport. In schimbul atacantului sau, STEAUA va primi aproximativ 2,7 milioane de euro.

CITESTE SI: GIGI BECALI se pregateste sa il vanda pe CLAUDIU KESERU pentru 4 milioane de euro

CLAUDIU KESERU, in varsta de 28 de ani, a fost unul dintre cei mai importanti jucatori ai Stelei in ultimul an, reusind sa inscrie 28 de goluri in toate competitiile in care a imbracat tricoul ros-albastru de 34 de ori. CLAUDIU KESERU a venit la STEAUA BUCURESTI in ianuarie 2014, atunci a semnat cu formatia din Ghencea un contract pe doi ani si jumatate.

La AL-GHARAFA, CLAUDIU KESERU va fi coleg, printre altii, cu australianul Mark Bresciano si cu argentinianul Lisandro Lopez. Antrenor ii va fi brazilianul Marcos Paquetá.

CITESTE SI: CLAUDIU KESERU a vorbit pentru FIFA despre STEAUA, nationala ROMANIEI si EURO 2016 

CLAUDIU KESERU  a mai fost dorit in aceasta iarna si de la AL-NASSR, dar si de alte cateva formatii din Franta si Germania, insa oferta celor de la AL GHARAFA a fost, din punct de vedere financiar, una de nerefuzat. 

Sursa foto: sport.ro