Steaua a remizat, 0-0, cu Elfsborg in ultimul meci amical / Campionii au ramas cu o singura victorie in pregatiri

Steaua Bucuresti a incheiat astazi perioada de pregatire de dinaintea returului Ligii I, campionii Romaniei remizand in cel de-al zecelea meci amical, 0-0, cu suedezii de la Elfsborg.

Steaua a terminat la egalitate, scor 0-0, impotriva suedezilor de la Elfsborg, echipa care a ocupat locul 6 in ultimul sezon. Astfel, echipa pregatita de Laurentiu Reghecampf a incheiat modest cea mai proasta pregatire din ultimii ani. Elevii lui Laurentiu Reghecampf au pierdut patru dintre meciurile de verificare, 1-5 cu FC Nurnberg, 0-2 cu FC Baku, 0-1 cu FC Luzern si 1-2 cu Lokomotiv Plovdiv, au remizat in cinci meciuri, 0-0 cu Werder Bremen, 1-1 cu Union Berlin, 0-0 cu Dinamo Kiev si, tot 0-0, cu IFK Goteborg si au invins cu 3-1 formatia poloneza Korona Kielce.

Citeste si: LIVE TEXT STEAUA – ELFSBORG 0-0 / Campionii termina stagiul de pregatire cu un nou meci egal 

In meciul contra celor de la Elfsborg, campioana Romaniei nu a reusit sa isi creeze vreo sansa mare de a marca la poarta suedezilor, sutand la poarta doar din afara careului, majoritatea suturilor ocolind spatiul portii.Cum nici suedezii, aflati la primul meci amical din pregatiri, nu au contat foarte mult in atac, avand actiuni ofensive sterile, nu au inscris, meciul s-a terminat 0-0, iar Steaua incheie perioada de pregatire cu un bilant dezastruos: patru infrangeri, cinci remize si o singura victorie.

Steaua va juca primul meci oficial din 2014 pe 14 februarie, in Liga 1, contra Concordiei Chiajna.

Sursa foto: prosport.ro