STEAUA a reusit sa PRELUNGEASCA intelegerile cu trei dintre TITULARI

STEAUA BUCURESTI a reusit sa isi rezolve una dintre cele mai importante probleme curente, si anume prelungirea contractelor a trei dintre cei mai importanti jucatori din lot, informeaza Gazeta Sporturilor.

Potrivit sursei citate, dupa mai multe runde de negocieri, oficialii echipei campioane s-au inteles cu titularii LUKASZ SZUKALA, LUCIAN SANMARTEAN si ADI POPA, care si-au prelungit contractele cu Steaua Bucuresti.

CITESTE SI: STEAUA: Cine este primul JUCATOR de care se vor DESPARTI ros-albastrii la iarna 

Internationalul polonez Lukasz Szukala a semnat pentru inca doi ani, pana in vara anului 2017 si va castiga 25.000 de euro lunar, Lucian Sanmartean a semnat pe inca un an, pana in iunie 2016, iar Adi Popa a semnat un contract care va expira in 2018, dupa cum anunta sursa mai sus citata.

Lucian Sanmartean va avea un salariu de 30.000 de euro pe luna, exact cat castiga si in prezent la care se adauga bonusurile si primele de obiectiv, in timp ce Adi Popa va castiga dublu in comparative cu contractul prezent, si anume 20.000 de euro lunar.

CITESTE SI: STEAUA a anuntat cand va reveni BOURCEANU pe teren si care este situatia lui ADI POPA 

Singura problema ramasa acum pentru stelisti ar fi internationalul lituanian Giedrius Arlauskis, care a semnat doar pentru un an in vara trecuta si are mai multe oferte de la formatii de prima liga din Anglia si Rusia, gratie evolutiilor foarte bune din poarta Stelei.

Sursa foto: sport.ro