STEAUA A TRANSFERAT UN JUCATOR DE TOP DIN LIGA 1!

Campioana Romaniei, STEAUA BUCURESTI, a reusit transferul unuia dintre cei mai buni jucatori ai stagiunii precedente din Liga Intai, la doar cateva zile dupa ce si-a pierdut capitanul, CRISTI TANASE, plecat in China la TIANJIN TEDA. 

Desi era gata sa semneze cu ASTRA GIURGIU, fostul fotbalist al celor de la FC Brasov, RAPID Bucuresti si PETROLUL Ploiesti, FELIPE TEIXEIRA, a ajuns la un acord cu campioana Romaniei. 

Potrivit surselor Digisport.ro, se pare ca “ros-albastrii” au reusit sa il sufle pe Teixeira giurgiuvenilor in urma unor neintelegeri intre fotbalistul portughez si Astra cu privire la unele detalii din contract. De asemenea, Steaua a plusat oferta financiara pe care acesta o primea de la Astra, de la 180.000 de euro la 230.000 de euro, si ii ofera ocazia fostului petrolist sa joace in preliminarii Champions League. 

CITESTE SI: LIGA CAMPIONILOR: STEAUA BUCURESTI si-a aflat adversara din turul II preliminar 

Conform sursei citate, intelegerea dintre Felipe Teixeira si Steaua Bucuresti este valabila pe un sezon, cu oferta de prelungire pentru inca unul, iar semnarea contractului se va face dupa ce brazilianul va efectua vizita medicala. 

Felipe Teixeira si-a inceput cariera in curtea celor de la PARIS SAINT-GERMAIN pentru care a evoluat in 18 meciuri si a trecut de-a lungul carierei sale prin campionatul Angliei, la WEST BROMWICH ALBION, in campionatul Portugaliei, la ACADEMICA de Coimbra sau in Ucraina, la METALURG DONETK. Fotbalistul portughez a evoluat de asemenea in 101 de partide in Liga I, pentru FC Brasov (12 meciuri), Rapid (40 de meciuri) si Petrolul Ploiesti (49 de partide). 

Teixeira este al saselea transfer al Stelei in această vara, dupa Alcenat, Muniru, Tahar, Mihalcea si Tudorie.

CITESTE SI: STEAUA BUCURESTI vrea sa transfere un ATACANT care a VIOLAT o tanara de 19 ani

*sursa foto: digisport.ro