STEAUA a transferat unul dintre cei mai buni FUNDASI STANGA din LIGA I

Campioana Romaniei, FC STEAUA BUCURESTI, l-a transferat pe fundasul stanga al celor de la PANDURII TARGU-JIU, MARKO MOMCILOVIC, anunta contul oficial de facebook al clubului. Acesta il va inlocui pe GUILHERME, plecat in aceasta iarna de la “ros-albastri” si il va avea drept concurenta pentru postul de fundas stanga pe ALIN TOSCA.

Bine ai venit, Marko Momcilovic!

Fotbal Club Steaua Bucuresti anunta ca a ajuns la un acord de transfer al jucatorului Marko Momcilovic, de la Pandurii Targu-Jiu.

Fundasul sarb a semnat un contract valabil pe trei ani si va imbraca tricoul cu numarul 15. Acesta se va alatura in cel mai scurt timp posibil lotului condus de Laurentiu Reghecampf, in cantonamentul de la Gloria Sports Arena.

Clubul nostru ii ureaza Bun Venit si sa aiba parte de cat mai multe succese in tricoul ros-albastru!

Marko il va inlocui, astfel, pe Guilherme Sitya, care si-a reziliat contractul cu Steaua si caruia clubul nostru ii multumeste pentru contributia adusa la castigarea “Triplei” in 2015!, scrie contul de facebook al echipei. 

CITESTE SI: OFICIAL: BOURCEANU SI PINTILII AU SEMNAT CU STEAUA BUCURESTI

Marko Momcilovic este un fundas stanga sarb, nascut pe 11 iunie 1987 in Leskovac. Si-a inceput cariera la Radnicki Belgrad, iar inainte de a ajunge in Romania, a mai evoluat pentru Bobiste, Dubocica si Javor Ivanjica. La inceputul sezonului 2013-2014 a semnat cu Pandurii Targu-Jiu, echipa pentru care a evoluat, in doi ani si jumatate, in 108 partide din Liga 1, Cupa Ligii, Cupa Romaniei si UEFA Europa League, marcand de 10 ori si oferind 9 pase de gol. A semnat, pe 12 ianuarie 2016, un contract cu Steaua valabil pe trei ani.

Sursa foto: facebook FC Steaua Bucuresti