Steaua a umilit Dinamo, 28-20, in Liga Nationala de Handbal

Eternul derby al sportului romanesc, Steaua-Dinamo, si-a consumat astazi un nou episod, la handbal, “militarii” impunandu-se fara drept de apel, 28-20, in fata marilor rivali.

Liga Nationala de Handbal a programat astazi partida dintre Steaua-Dinamo, eternul derby al Romaniei. In sala Apollo din Bucuresti, Steaua, locul 9 inaintea partidei, a primit vizita celor de la Dinamo, clasati pe locul 4 al clasamentului, intalnirea fiind insa clar castigata de formatia rosu-albastra, 28-20, in ciuda situatiei din clasament.

Citeste si: Alexandru Dedu, noul presedinte al Federatiei Romane de Handbal

Cu doar 5 victorii din 15 partide, “militarii” s-au mobilizat exemplar in intalnirea contra marii rivale si, dupa un inceput in care Dinamo a condus ostilitatile, la pauza s-a intrat cu Steaua in avantaj, 18-10. In partea secunda, ambele formatii au punctat de cate 10 ori, scorul final facandu-i pe jucatorii Stelei sa celebreze alaturi de cei 400 de fani prezenti la meci, care au creat o atmosfera demna de un astfel de derby, victoria.

Inaintea partidei, cele doua galerii ale echipelor Steaua si Dinamo s-au intalnit pe strazile Bucurestiului, in zona Pietii Bobocica, scrie prosport.ro, rezultand o bataie crunta, stopata doar de interventia jandarmilor.