STEAUA-AALBORG 6-0: GALCA a recunoscut ca echipa sa a facut un joc slab in prima repriza

Constantin Galca, tehnicianul echipei Steaua, a declarat joi seara, dupa victoria din meciul cu Aalborg, scor 6-0, din grupa J a Ligii Europa, ca jocul a fost foarte greu pentru formatia bucuresteana, care a avut o prima repriza foarte slaba.

“A fost un meci foarte greu pentru noi. Am avut o prima repriza foarte slaba, nu am fost o echipa compacta si nu recuperam sus. Capitanul lor era liber tot timpul intre jucatorii nostri. Cred ca a fost o lipsa de coordonare, dar am rectificat-o la pauza. La cum am jucat in prima repriza, a fost foarte greu. Este foarte greu sa joci fara spectatori, e o atmosfera apasatoare. Stiam totul despre danezi, dar cand esti cu mintea in alta parte se intampla asta. Fundasii si mijlocasii nu se sincronizau”, a spus Galca.

CITESTE SI: STEAUA – AALBORG 6-0 (0-0) / Ros-albastrii reusesc un set la ZERO dupa 45 de minute de emotii 

Constantin Galca a precizat ca fata de anul trecut, echipa Stelei de acum paseaza mai mult. “Am vazut ca se tot vorbeste despre Steaua de anul trecut si Steaua de anul acesta. Echipa Stelei este diferita fata de anul trecut, paseaza mai mult. Echipa Stelei nu este lenta, este combinativa. Daca va uitati, la faza de constructie participa 6-7 jucatori”, a explicat el.

Galca a mai spus ca nu l-a surprins faptul ca in celalalt meci din grupa Dinamo Kiev a invins echipa Rio Ave cu scorul de 3-0. “Dinamo Kiev este o echipa foarte buna, cu jucatori foarte buni si cu un buget foarte mare. Asa ca nu ma surprinde ca a batut pe Rio Ave”, a afirmat tehnicianul.

CITESTE SI: Kent Nielsen, dupa Steaua-Aalborg (scor 6-0): Nu am mai trait un asemenea meci in viata mea

Formatia Steaua a invins, joi seara, pe teren propriu, cu scorul de 6-0, echipa daneza Aalborg, intr-un meci din prima etapa a grupei J a Ligii Europa, in care a inscris toate golurile in repriza a doua.

Sursa foto: sport.ro