STEAUA – AALBORG: Campioana din Danemarca nu poate miza pe serviciile a 5 jucatori

STEAUA BUCURESTI va debuta in editia 2014/2015 a grupelor Europa League in compania campioanei en-titre din Danemarca, AALBORG BK. Partida, care se va disputa cu portile inchise in urma suspendarii primite de gruparea din Ghencea din partea UEFA, va avea loc joi seara de la ora 22.05.  

Potrivit ultimelor informatii din presa nordica, danezii de la Aalborg nu vor putea conta pe cinci jucatori in partida care va fi gazduita de stadionul National Arena din Capitala. Astfel, in lotul deplasat de Aalborg la Bucuresti nu se vor afla fundasii Patrick Kristensen si Jakob Ahlmann,  atacantii Lukas Spalvis (Lituania) si Rasmus Jonsson (Suedia) si mijlocasul Mathias Thrane.

CITESTE SI: STEAUA-AALBORG: UEFA a refuzat cererea facuta de oficialii gruparii daneze 

La randul sau, tehnicianul Costel Galca nu va putea miza pe serviciile lui Alex Bourceanu si Cristi Tanase, ambii accidentati. In ultimul meci de campionat, AALBORG s-a impus in derby-ul Danemarcei trecand cu 1-0 de FC Copenhaga, in timp ce STEAUA a trecut, fara probleme, de Gaz Metan Medias cu 3-1. Partida dintre Steaua si Aalborg se va disputa joi, de la ora 22:05, si va putea fi urmarita, in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

CITESTE SI: STEAUA-AALBORG: UEFA a anuntat brigada de arbitri care va conduce meciul de la Bucuresti 

Sursa foto: sport.ro