STEAUA-AALBORG: COSTEL GALCA isi doreste calificarea in primavara europeana

Costel Galca, tehnicianul echipei din Ghencea, a prefatat intalnirea cu campioana din Danemarca, AALBORG, formatie pe care STEAUA o va intalni la debutul din acest an in grupele Europa League. Galca a declarat ca Arlauskis a avut ceva probleme medicale, insa lituanianul va juca din primul minut, singurii absenti pentru meciul de joi seara fiind Tanase si Bourceanu.

Costel Galca a dezvaluit jurnalistilor prezenti ca scopul ros-albastrilor in Europa League este sa ajunga in primavara europeana din postura de castigatoare a grupei, dar si faptul ca a ajuns la o intelegere cu liderii galeriei care i-ar fi promis ca vor reveni alaturi de favoriti incepand cu meciul urmator din campionat, in conditiile in care partida cu Aaalbor se va disputa cu portile inchise in urma suspendarii stadionului de catre UEFA.

CITESTE SI: STEAUA – AALBORG: Campioana din Danemarca nu poate miza pe serviciile a 5 jucatori 

“In afara de Tanase si Bourceanu, toti jucatorii sunt apti. Pe Arlauskis l-am protejat la antrenamentul de astazi. A venit cu ceva dureri la spate de la echipa nationala, dar cu siguranta va fi titular. Sanmartean este mult mai bine ca inainte”, a spus Galca jurnalistilor.

Galca a inchis si subiectul transferurilor facute in aceasta vara de campioana: nu i-a cerut pe Rusescu si Bourceanu pentru ca n-ar fi crezut niciodata ca pot fi adusi.

“Cum sa ma gandesc la un jucator pe care stiu ca nu pot sa-l iau? Jucatori ca Rusescu sau Bourceanu nu credeam ca pot sa vina. Au ajuns la noi si ma bucur enorm, sunt importanti si buni. Sper sa ne ajute. Vrem sa muncim cu totii pentru obiectivele pe care le avem.

CITESTE SI: STEAUA-AALBORG: UEFA a refuzat cererea facuta de oficialii gruparii daneze 

Ne propunem sa castigam grupa, sa ne calificam si sa ne gandim pe urma la primavara europeana. Raul s-a integrat deja foarte bine, a jucat in Spania, in Portugalia, metodele de pregatire sunt asemanatoare cu ale noastre. Am incredere in lotul pe care-l am, cred ca vom face un joc bun si vom castiga”, a declarat Galca la conferinta de presa.

“Am vorbit cu fanii, ei si-au expus punctul de vedere si ne-au spus ca de acum incolo vor fi alaturi de noi”, a mai spus Galca inaintea partidei cu Aalborg.

Sursa foto: sport.ro